Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CO2 samo pospješuje rad biljaka i imat ćemo zeleniju planetu.
Konstantno vrijeđaju inteligenciju. Dok postoji planeta zemlja biće i klimatskih promjena sa nama ili bez nas i tako je od nastanka planete Zemlje!
sigurno ce komad papira zaustaviti klimatske promjene
Prvi put ste počeli o tojoj temi prije 40 godina...
To je posljedni ekser u tabut sto ce te nam zakucat…
bas me zanima sta su po struci ucesnici samita?
difovci
Prevare su velike oko ovih "klimatskih promjena". isti ovi lideri su u pogledu vakcina placenici koji pozivaju na ubistvo vkcinama a ni sami nisu primili je.
Nadam se da je ovo posljednja utakmica Miralema Pjanica za nasu reprezentaciju, jer je u cetvrtak propalio u Taverni (Sarajevo) te je mrtav pjan odbijao taxi da ode u hotel. Psovao nam je cak boga i bio strasno bezobrazan za nekoga ko je presadio kosu sa testisa i izgleda kao kilavi kurcic kojeg mogu izvalit majgerijem u grob mrtvoj majci u Kalesiju.