Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SKINITE TOG PAVIJANA IZ AFRIKE SA VLASTI .
ZAHVALJUJUCI VAMA SVE STE VI KRIVI AMERIKANCI . SADAM STE SKINULI KOJI JE DRZO CVRSTO RULJU U SACI. SAD VIDITE AI SAMI STE ZNALI DA OD BALKANA DO ARABIJE SAMO TREBA DIKTATURA NA VLASTI DA BI SE ZIVILO I NAUCILO PAMETI. NISAM NI SAM ZA DIKTATORE AKO MORA NISAM PROTIV SVE U INTERESU MIRA. ALI VAMA NIJE STALO DO MIRA JER PRODAJETE ORUZIJE ZADUZUJETE TE ZEMLJE I KRADETE BOGATSTVA ZEMLJE I MUZEJE STRE OPLJACKALI VASI VOJNICI OBOGATILI SE MUZEJSKIM SKUPOCJENIM SLIKAMA DIJELIMA MUMIJAMA . AMERICKI POLITICARI SU GAMAD STOKA PROVINCIJALCI COBANI MAMAU VAM J . . . . seljacku i INDIJANCE VASE ZEMLJE STE UINICTILI . SVU CIVILIZACIJSKU KULTURU SVIJET STE SJEBALI KONJI JEDNI
Rusi mjenjaju Evropu a Ameri cjeli SVIJET
HILAFET OET POSTOJI, nakon 90 godina!
Kako uvjek zaborave spomenuti da su oni prodali svo to oruzje ekstremistima, ovo je samo jos jedan nacin izmisljen da bi sto vise vojske imali oko ulja.
Koja sapunica.
Boli me tuki
Otidji i u kijevo pa reci nesto protiv rusa ako smijes