Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dakle mi bi sad trebali zaboraviti da ameri crtaju nove karte evrope od pada berlinskog zida do otimanja zemlje od suverenih zemalja kao sto je kosovo naprimjer....bajden ili je lud ili toliko bezobrazan da mi svi moramo vjerovati njegovim glupostima
Ako cemo posteno pricati (a politicari to ocigledno ne umiju - ukljucujuci i americke) iscrtavanje granica Evrope jos uvijek traje a pocelo je padom Berlinskog zida i sirenjem NATO-a.
a amerika moze da crta grance mrsh djubre jedno
HVALA TI BOŽE.....što stvori AMERE..da ove komunističke gnjide drže tamo gdje i je njihovo mjesto..u prknu..
Ti mora da si sretan pobjego na Zapad i zivis ko mis u rupi.
...gledaj samo blazirane njuške i osmjeha...da se posiječeš na njega...
Kad bi dao bog da Rusija malo crta granice i po Americi. Da ostatak svijeta odahne od Bajdena i svih ostalih americkih zlotvora.
U poredjenju sa Amerikancima i ljudozderi sa Papua Nove Gvineje su humanisti i filantropi.
Sadnzo, mislim na one koji vode americki narod. Americki narod je zrtva kao i svi ostali narodi kojim se oni natovare na grbacu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)