Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode sve u tri lijepe....
Ovo sve podivljalo, valjda nestasica gudre pa svi nervozni samo bi ratovali!!
šije rafidije su NAJVECI DIN DUŠMANI MUSLIMANIMA ! upamtite to za sva vremena ! Allah je najveci ! Islam će pobijediti !
da ti nisi iz tzv "Iranskog kultornog centra" u Sarajevu ...
cak i dok ubijaju muslimane su muslimani ?
zapad će milion % podržati šite jer kako je krenulo gdje god su oni tu je i zapad
Svjetske sile sjede u svojoj kuhinji i kuhaju čorbu. Bar ja to tako vidim. Nekad pojačaju plamen, nekad ga malo smanje, negdje puste da zagori i izgori, dodaju pomalo "začina", ali onih ljutih poput ćilija i papra, pa malo dosole i presole, hemijskih aditiva, kako gdje i kako kad, zavisi koliko treba da ih umre. Znaju oni gdje i kad. Od njihove čorbe se ljudi razbolijevaju, krvare i umiru, sve se ruši i nestaje. Plamti sve! Tako ja to vidim. Vidim ih kao one stare oronule čarobnjake iz bajki, sa dugim sijedim bradama, i crnim šiljastim šeširima, iznad kotla u kojem vrije ZLO. NJIHOVO!
Dok se glupa Saudija bavi ISISom sije u Jemenu koji su manjina uz pomoć Irana uzimaju Jemen...Bit će veselo
sije polako sve uzese jos samo saudsku americku arabiju i to je to 100 miliona sekte okupiralo islamske zemlje
U ime cega se ovi bore? Yebote vojski i paravojski na sve strane. Danas vise nije fol imati pistolj za odbraniti se neg kakav 20mm na terasi pa sta ti bude....
Nebi me čudilo da ovdje Francuski i čifutski obavještajci nisu umiješani u državni udar
...pa ja napisah srpska posla dole :)
Prije je istok imao lijep izgled.. Seherzada i 1001 noc , Sindibad moreplovac , Aladin i njegova carobna lampa.. Leteci cilim.. Sad sve sami Ali Babe i hajduci..
Jeste
amerika samo obeća nezavisnost i gini onda
Ovdje očito neko ne zna sta je def. državnog udara i ko ga izvodi
Sad ce neki reci da su sionisti i mossad krivi.... I da smo mi krscani i jevreji krivi za sve... Ali tuzno je sto vecina vjeruje da postoji sukob civilizacija i vjere : kazem vam samo da je to borba za vlast i za moc, nema tu borbe za ideologiju i vjeru.
pa krivi su oni koji su spomenuti u naslovu gospodjice, a to je od njih sasvim normalno za ocekivati, dokazali su se u zadnjih 1000 godina po slicnim ispadima
@eleonora, znas li ti sta je drzava i cemu to sluzi ?
a ja sranja u Ruandi... Dok umiremo ubog nasih problema mi citamo i raspravljamo tudje a ne rjesavamo nase :/
...srpska posla...
cluster fuck, sto bi kazali ameri. demokratija na bliskom istoku je pandorina kutija.
Ode sve u tri lijepe .