Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Americkim medijima ovih dana se puno pricalo na ovu (islamski/krscanski terorista) temu.Mediji su otvoreno govorili sve o cemu neki ovdje trube,da je ovaj majmun kojim slucajem bio musliman mnogi u Americi bi potrcali da njegov akt proglase terorizmom.Ovdje se o tom prica,niko nista ne krije,Amerika ipak nije klero/nacionalisticka drzava poput Bosne (etnicki ciste regije,u svakoj samo jedna religija \"valja\",itd.).U Phoenixu je prije petnaest godina postojala jedna dzamija,a danas postoje cetiri.Koliko je novih dzamija izgradjeno u Srpskoj,koliko pravoslavnih crkvi u Muslimanskoj,ili u Katolickoj.Bez obzira na sve negativnosti Amerike kao drzave i Americkog drustva,stepen demokatije koji ovdje postoji u Nazi regionima Bosne nece se desiti nikada,upravo zahvaljujuci vasem uzajamnom optuzivanju i navijanju za \"svoje\".
oni idu logikom: 1. napad je pocinjen od covjeka iz USA 2. taj covjek je bijelac 3. vecina bijelaca u USA su krscani 4. dakle, ub.ica je krscanin 5. znaci zlocin je pocinio u ime krscanstva pa mislim , aristotel bi vam pozavidio
@ovo je sara.....\'Ovo je naruceno od Dabi daliju,, Juniora Bischa!
majke mi , vi balkanci ste operisani od zdravog razuma. nikako ne mozete razluciti individualnu odgovornost od grupne. vama je sve grupna odgovornost.
Čovjek je samo izrazio mišljenje na demokratski, američki način - oružjem. Isto što i njegova država radi već 200 godina. Naravno sada bi trebala ova naša režiserska (e)lita da ide ispred američke ambasade i da protestuje jer se tamo nekom u Ameriki ugrožavaju prava.
pa gdje si ti vidio da je npr ovaj mamlaz to ucinio u ime krscanstva? gdje je ta izjava? sto se tice al-qaide i slicnih organizacija, one jasno kazu da to cine u ime religije.
Interesantno je sto svaki put kad kakav kvazi-musliman uradi sta teroristicko bude receno da je to radio u ime Islama,a kad to isto tako ucini Amerikanac ili neki drugi zapadnjak, kazu da je samo poremecen, lud, zbunjen, imo tesko djetinjstvo, roditelji ga nisu pazili, igro kompjuterske igrice pa se napalio, a nikad da je terorista krscanin ili slicno.
mada prosjecni srbin ima goru reputaciju nego ovaj ubica, AUTOMATSKI, u svim uspjesnim drzavama. dobro zasluzena reputacija. jedini narod u cjelini koji zeli da ostavi na slobodi ubicu hiljadama razoruzanih civila putem prevare.
Kakve ovo veze ima s prodajom kupusa u kini ! Kako vas nije stid danas u Africi umre 10 ljudi a vi se ponasate tako ! Fuj !
Znate li da ni kilometar zracne linije od vas sjeti Batko? Mislim... novinarstvoj je stvarno mrtvo
on je vehabija....samo se obrijao!!!!
ja preveo preko google-a mada nekontam bas hhahah Mnoštvo novinara i televizijskih vijesti posada postrojilo se izvan suda savezne, gdje je ročište preselila iz Tucsona. Cijeli savezne klupa tamo sama jer recused Roll je glavni sudac.
Nekom bilo mrsko do kraja prevesti
pa dajte barem editujte tekst kako bog zapovjeda prije nego sto ga pustite u \"eter\"... pola na nasem, pola na engleskom....... prekidi u pola recenice... uzaaaaas! \"...Fotoreporteri i novinari su okupirali prostor oko federalne sudnice u Phoenixu, gdje se izmješten proces. Cijeli federalni Throngs of reporters and television news crews lined up outside the federal courthouse, where the hearing was moved from Tucson. The entire federal bench there recused itself because Roll was the chief judge. ...\"
Zaboravili do kraja prevest hahahah