Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako cemo mi morati nositi tamne naocari kad izadjemo iz poturickog tamnog vijlajeta i konacno ugledamo svjetlos slobode!!! slboda za sve, zivot za sve!!! sile mraka, dalje!!!
jel se ovo neki genocidaši krili u rupama???
e hvala bogu! super vijest
zasto se prestalo pisati o iznenadjujucem otkricu prilikom iskovavanja tunela za oslobadjanje - nasli su novi zlatnu zicu... nalaziste ce pokriti ogromne troskove spasavanja ... nije li to poput drevne poruke iz starih bajki- cini dobro, dobro ce ti se vratiti?
ne zurite ljudi sa povratkom porodicama... neki period izolacije ne bi bio na odmet, ko zna kakve se baje mogu dobiti dugotrajnim boravkom ispod zemlje :)
@... ti stvarno imas par labavih sarafcica!! ko da je nekom stalo da gleda kako neko gine
E pa stvarno nam je dobro, predobro sa ovakvim monstrumima kao ovaj gore sa tri tačke. Želim mu od sveg srca da doživi u životu uzbuđenja koja mu nedostaju.
BAŠ SI \"TRI TAČKE\"
Hvala Allahu pa ima i lijepih vijesti.
Hajde, hvala Bogu vise. I oni se napatise jadni. Ali dobro je... izvukla se ziva glava, nadam se samo da nece biti vecih psihickih posljedica.