Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkad ja to govorim.. te priče oko klimatskog zagrijavanja, ustede energije itd. (sto ne kazem da nije istina i da ne treba) su samo za sirotinju, kao i sve ostalo.. pa otidji na aerodrom u po augusta i sve ce ti bit jasno kad prodjes pored aviona na onom zvjezdanu, a on huci, zagrijani motori na Bog zna koliko stepeni.. i takvih more u svijetu, a da ne pricam dalje jahte, kruzeri, helikopteri, klime po hotelima..
ma nije tako pezo 1.6 hdi zagadjuje
Drugim rijecima: "jedan milijarder napravi stete kao milion prosjecnih osoba". Ovako sroceno se moze jos bolje vizualizirat..
Zato milijarderi kontaju da na svakog živog milijaredera treba fizički likvidirati po milion običnih smrtnika, odatle i zelena agenda, i nasilna vakcinacija, zatvaranja, poskupljenja - kad hrana i doktori postanu nedostupni, bolest i smrt je sve izvjesnija. Dodajte tome ratove i stres koji namjerno kreiraju kroz medije... Znaju dobro šta rade ti pentagoni, gejtsovi i švabovi.
Ako procitate text pokusace da vas ubijede da Oligarsi ustvari zagaduju radi vas... Odlicna propaganda, vrh iznad vrha.
i ovo istazivali pa stvarno ste budale na sta pare bscaju
Istina ziva! kim kardashian kad prrdne, zagadi pola kalifornije...
Prosječni zagađuju,jedino što prde.
Pravda za milionere!
Znači loženje na ćumur je za milijardere a solarne panele su za sirotinju
Nazovite stvari pravim imenom...
ubiti milijardera!
Smrt Milijarderima
Ja i? Ima li izvjestaj koliko klix laze i huska na mrznju?