Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su i japanci počeli lagat, znaš da je cijeli svijet otiš‘o u mp3.
Nemas ti pojma jarane ko su i sto su Japanci, sto su oni napravili po Aziji i Kini, takve masakre svijet nije vidio, samo su ulozili silni novac u revranding i sada su vredni poslovni ljudi.
Ovo je 100% riba iz Fukusime, isto kao sto je u epruveti koju je pokazivao Colin Powell bilo oruzje za masovno unistavanje iz Iraka
Trebaju im samo pustiti da testiraju koliko hoce
Ukusna je salata iz Nagashakija....pa bujrum.....koji klocovi!....oni misle da se ovdje radi o ukusu
Japanski premijer pojeo ribu i sjetio se bosnjo veliki kriticki mislioc da TO NIJE TA RIBA. Tako kada su se predsjednici drzava vakcinisali protiv covida bosnjo se dosjetio da NIJE UBRIZGAO CJEPIVO VEC OBICNU VODU. Isti taj bosnjo u sve tri religijske zajednice VEC 30 godina glasa za "svoje" vjerujuci da ce mu biti bolje kad "njegov" pobijedi.
Nek pojede za godinu, pa cemo vidjet
jes,jes pojeo baš tu ribu,neko će i povjerovati ali šta ćeš
Znao sam da su skloni harakiriju, ali ovo...
Haj kod Brajlovica da pejede ribu ako smije.
joj sad kad se pretvori u Rokstedi i Biboka
Popio je nekad nas misnistar Hećo vodu iz jablanickog nakon ispuštanja ulja iz trafoa. Kasne za nama, bas kasne… 😂😂😂
Hajde da te vidim kako jedeš ribu iz Miljacke
sada ce imati prebacaja i halucinacija sljedeca izjava srbija do Tokija
Nek ti je lahka zemlja Japanska