Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako ce i nasi ako Bog da drzati presice, neki iz Hrvatske i Srbije a neki Boga mi i iz Turske.
ako Bog da, imsallah
crni vitez----zato sto su i nasi kad je poceo rat u bosni mnogi politicari su otisli u tursku-pa bakir ide svakih 15 dana u tursku a sto nebi isli i mi u tursku kD SU NAS TURCI PRISILILI DA UZMEMO ISLAM
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Janukovic uskoro predsjednik istocne Ukrajine, a opozicija ce se za vlast u Kijevu poubijati izmedju sebe. Tako to obicno biva kad kriminalci dodju na vlast direktno sa ulice.
tako je i fahro kod nas planiro da uvede anarhiju
Ko je gledao konferenciju za štampu mogao je da primjeti da mu diktiraju šta će da odgovori
Nije g*vno nego se pas pokakio
ovaj je obicni ruski spijun kojem je cilj da unisti ukrajinu
lahko je Janukovicz se iz Moskve obracati narodu i drzati presice kojekakve i pricati price koje mu je Putin pripremio Hahahhahaha. Hajde frajeru otidji u Ukrajinu pa se obrati narodu i reci to sto si rekao, jadu pobjegao si kao mali mis čak sa Krima gdje eto imas pristalice jer te ni oni nevole i ne zele nakon ubijanja nevinih ljudi. Ti sto si bio predsjednik bio si a to neces sigurno vise biti niti te ko sta pita zelio ti to ili ne priznavao ti to ili ne sad je nebitno jer si niko i nista. Eto ti Putina nek te on postavi za svog zamjenika hahahahaha.
Zbog sigurnosti svoje djece je morao napustiti Ukrajinu, a znao je narediti da se ubijaju tuđa djeca!!!
Ma janukovicu janje nevino. Nevin si poput 16 godisnje tinejdzerke kojoj su nabrekle bradavice. Nevin si kao odojce koje sisa majcino mlijeko. Samo sto te malo remeti onaj broj 82, tj broj nevinih ljudi koje si ubio da bi zastitio svoju fotelju i dupe. Dabogda te spalili u nekoj Ukrainskoj livnici krme jedno diktatorsko.
Ja ti garantujem bezbjedan povratak u Ukrajinu. Boravak u ukrajini , jebi ga, ne mogu.
Rusi ga podržavaju, a nije to šala... http://www.youtube.com/watch?v=3_iuVjblh_c
Dzepovi puni, boli ga dupe
ovo mirise na rat nato i rusija nece da valja samo da i kodnas nepukne
Djesi sakrio pare HAVERU
Samo naprijed Janukovicu ,nedaj na sirotinju.
Sve o Janukoviću i njegovim psiho-klonovima u BiH: http://www.youtube.com/watch?v=fTsQZ6XoVqU
dobar si pa si imao gdje pobjeci....gdje li ce ovi nasi politicari da bjeze kad ih narod zajmi....