Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da ne planira kad nije uspio da pobjegne u Rusiju.
Moram reci da Jakupovic tukne na Milorada Dodika.Neznam vidjet cemo vrijeme ce pokazati svoje.
:)))...janukovi dojučerašnji poslušnici već ubacili vanish da se "properu" za novu administraciju...jakako, sad će postat veći antijuanukovičevci od same julije timošenko :)))
U Ukrajini još ništa nije riješeno, tek dolazi drugo poluvrijeme. A što se tiče Entiteta Republika Srpska - treba ljude pustiti da sanjaju. A Srbija, ako se bude previše miješala moglabi ostatii bez Vojvodine i Sandžaka i vratiti se u granice Beogradskog pašaluka. Mislim da su to političari u Srbiji shvatili i da su zauzeli jedini mogući ispravan kurs, članstvo u EU. Mokri snovi o Velikoj Srbiji i lupetanja tipa "Kosovo je Srbija", "Svi Srbi u jednoj državi" i sl. sahranjeni su još 1999. godine. Al' jbg, lijepo je maštati... :-))
Istok Ukrajine(Rusi) i poluotok Krim(Tatari-muslimani) ne žele u EU i NATO, oni su naklonjeni Rusiji i nisu gladni govana EU
a cemu si ti naklonjen? rusima koji su potrosili bar 100 milijardi dolara u svrhu produzenja genocida u bosni?
Nisam bitan ja samo kažem da Istok Ukrajine i poluotok Krim ne žele u NATO i EU pa makar po cijenu raspada države.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)