Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako Klix zadrami to je cudo jedno
U tuzli juce kosti ledi. Danas mozes u kratkim rukavima. Iz ovog moze i tornado
Cuj budala??? pozdrav iz Juzne Njemacke!
Valjda ovi dezurni komentatori citaju ovaj clanak pa mozda povezu u glavi tj, dodje im u glavu da i ove bogate i pametne zemlje imaju pronlem sa ciscenjem snijega kad ga je previse tj, kad su uslovi ektremni cak i za njih, a kamoli za nasu mehanizaciju !
Kod nas +15 gdje mi živimo upm
Čekajte na proljeće inflaciju, a na ljeto sušu i skakavce. Jeste potrčali da podržite djeceubicu Netanyahua i Nijemci i Francuzi. Čak zabranili protivratne proteste da se zaustavi ubijanje. Teška je majčina suza kao bombe od tonu koje ste bacali na njih.
Iznenadila zima...usred zime
Šta su "uvjeti" ?
to je nas sastavlhac pravopisa bosanskog j., koji je neki dan umro. stavio umhesto uslov. izbacio sve sa - sati( komentariSati, definiSati, uslov) i to i danas tako stoji. Ha.li.lovic se zvao. nemoj se nista cuditi. a i Aljo je govorio uvjet a Bake uslov :)
iznenadio ih snijeg u januaru, sto bi se u nas reklo
Sve naopako, u većini Njemačke nije bilo mnogo snijega. Frankfurt 30 godina nije vidio snijeg veći od 5 cm, dok je kod nas bilo po pola metra i više svake zime, a sad se okrenulo. Nećemo više vidjeti zime kakve smo imali. Sve što ćemo imati jeste 1-2 hladna talasa, -5 stepeni minimum, 2-3 puta snijeg dekorativno i to je to. Globalno zatopljenje je u toku, htjeli vi to prihvatiti ili ne.
Sjedi kući pij rakiju
A miiiiiiiiii
Ajme meni šta ćemo sad????
primite nas njemci bar sad da cistimo snijeg na aerodromima,sad ili nikad kako cete bez nas polijetati i slijetati?
Jao iznenadi snijeg ito u januaru