Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aleksandar MK 07.04.2014. u 10:46 00Nije to nikakva agresija, Rusi brane svoj narod ako to napada ruski narod od koga brane Srbski scenarijo se kopira nadamo se da ce rusi dozivjet srbijansku sudbinu.
ti se nadaj da rusi pobjede...inace ce te "evropa" naglavacke spiciti u anadoliju.....pod uslovom da prezivis prvi talas desnicarske evrope pune bijesa i mrznje prema muslimanima....
Spas Ukrajine je u rukama Janukovića, koji se mora vratiti na vlast.
Nedaj se Ukrajino.Koja su to g ovna EU i Amerika.Nek ima CNN sta da prenosi***
Hajde EU i SAD gdje ste sada, a kada je Ukrajina predavala i unistila svoje Atomske bombe tada ste im obecavali da cete ih cuvati i stititi u slucaju agresije, da im netreba nuklearno oruzje.
Od cega brane, od Evrope?
svako normalan se brani od "evrope"....to nije ona zajednica od prije dvadesetak godina...pa cak nije ni od prije deset.....tu zajednicu vode sotone i kako vidimo vise od pola drzava zeli da pobjegne iz te zajednice ali nesmiju ili ih ucjenjuju.....naravno ta sotona ce se raspasti kao i svi rajhovi do sada...samo ce ovog puta krvi da bude puno vise jer su sve prilike da ce ratovati svako protiv svakog....
usro se ko grlica :))))))
Putin tako može pola Ukrajine da pokupi i onda kriza... Ukrajina je od velike važnosti mnogima. Njena poljoprivreda hrani mnogo ljudi.
Стварно су Украјинци наивни. Овај цвикераш, ћифут, ради за себе и НСВ, а првенствено за Зион.
Komadaju vam državu kao pogaču, a vi pasivno promatrate! Sada mi je jasno, zašto kažu:"Ukrajinke najbolje kurave.."..