Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobili šamarčinu od Irana a da izvedu kontranapad tek bi onda dobro dobili po gujici,
Nisi ti malo lud i zemlja je ravna jelde.
KKK, Naccisti, Faašisti, Ujkkani, Čettniks, ETA, Isil, Al Kaida, BLM, to je sve proizvod jedne kuhinje cionista paganaa po svijetu, obratite pažnju da svi kontinenti imaju po jednu organizaciju za pravljenje problema , ko po svijetu pravi zulum onda vam je jasno zašto nastaju ovakvi nekakvi pokreti zato što ovakvim pokretima vladaju oni koji sakrivaju lica, ovaj rat je pokazao mnoga
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Iranci su pokazali satelitski snimak udara 7 hipersonicnih raketa. Niti jedna nije zaustavljena ali Izrael je iskljucio socijalne mreze na kriticnim podrucjima da se snimci ne rasire mrezom.
Ako neko misli da su Naccisti izgubili rat 40ih grdno se vara, naccisti nikad nisu izgubili samo su promijenili odijela pogledajte ih kako pokazuju lica
A zar se ne moze snimiti pa objaviti kasnije?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
K nozi, a lajat mozes kolko hoceš
Pa jes, sam se cigani tuku što bi moja nana rekla.
Nije ovo samo rat sa Palestincima.
eee sta amerika odluci to je to majku.im gdje oni stanu nogom tu vise trava ne raste sve je ovo njihovo maslo kad samo vidim onog senilca bajdena jebote ko lutka hoda i on odlucuje o svijetu pu majku ti
Ispalili sve sto su imali. Treba iran sravnat sa zemljom
Vidi Pickica sto ne napanu kada guzi prpa svi se boje sebi!? Kako su Englezi Amerkanci izradili zidove da se bore protiv Iranaca!?
Nije to lahko za izvesti za Izraelce. Iran je daleko. Treba preletiti:Siriju, Irak, Jordan...Tu bi učestvovali F-15 plus cisterne plus AWACS. Tu bi se mogli očekivati veći gubici sa mršavim rezultatima. Bez Amerike to je njima teško. A zašto nije obustavio napade na Gazu na Bidenov zahtjev?
Drz' me da ga ne udarim , i sa jeden i sa druge strane . Dogovoreni igrokaz.
Nema odmazde jer nema prevelike štete
Kad sila krene povlacis se,a civile klat nije problem.Zidove raspali cifutski
Šta čekaju Hrvatska i Srbija sto i oni ne ispale svoje pracke da ih presretnu ptice u letu hahahahahahahahahahahahahahahahahahqhahah
Dolaze vam crnci iz Capljine i Gruda u pomoc
Drugim riječima, skupo je koštala odbrana cionističkih nacista udruženim najbogatijim zemljama, pa naredni put će proći više raketa tj. manje ćemo vas branit. Sve režirano, al da su ubice djece zaslužile pakao, jesu.
Veli, odnio vrag salu.
Naravno , sada niko ne govori o 13 poginulih i srušenoj ambasadi Irana , prije 15 dana.., ni o 30 hilj.ubijenih Palestinaca. Ovo je samo bio pokus , ogled i upozorenje da ipak ,( znači ipak) , mogu dobaciti do Izraela..Pa , i to nije moglo proči bez odbrane od strane Amera i Britanije. Pametnom dosta..! Moralo bi se pod hitno nači mirovno rješenje , ali za cijeli region.