Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi cete nestat, zato vas je i strah, ali ono sto je zapisano ne mozete promijeniti
Bas tako, nestace sa lica zemlje. Ne mozete pobijediti nekoga kome je smrt draza nego zivot. A vi volite zivot i bjezite od smrti, tako da ste odmah na pocetku porazeni.
Hamas je oslobodilaška Palestinska organizacija,koja jedina brani Palestince od stalnog cionističkog terora.
P-O-G-A-N
Smotrič staro jevrejsko prezime. Još jedan porijeklom ukrajinac koji je rođen u okupiranoj Golanskoj visoravni. Šta reći o cionistima ? Ništa, već razumijeti brkatog kancelara.
Pola sata ne bi izdrzali da vam nema Amerike.Ali i Amerika ce jednom dignuti ruke od vas,kao i citav svijet.I sve ce doci na naplatu,samo sacekajte..
Jbt. ovi bi da sjede u stolici i da drugi rjesavaju njihove probleme. pa normalno je da svaka zaracena strana ima svog prijatelja!? Puno su naucili da holoruk narod ubiiaju. Vojska im je pozetivna nula u pjesadiji. Citav zapad na njihovoj strani na saku golorukog naroda to je trebalo gotovo biti za tri dana. A oni rezultate biljeze ubijanjem civila po kampovima skolskim vrticima.
Popizditis uhvatio svijet....neka fino, pokolji na pomolu, globalnih razmjera....
Treba ovom ludjaku reci da amerikanci napustaju Irak narednih sest mjeseci a samim tim i Siriju. OZBILJNA vremena su pred Izraelom, lik je jos u folu; MI SMO IZRAEL MI MOŽEMO SVE, nece moći više tako.
Hamas i Izrael su jedno...
Cika brko zvani Adolf je znao s kim ima posla. A isti taj brko je bio financiran od SAD-a da pokrene WW2. Znaci da su Ameri financirali Njemce da cine genocid. I sada isti ti Ameri podrzavaju Izrael koji kontrolise multinacionalne korporacije sirom svijeta. Rakuten Viber koji mi na Balkanu koristimo je izraelski izum, prvobitno osnovan za njihovu vojsku. Ako dobijem ban zbog ovog komentara, nema veze. Samo govorim onako kako jeste.
Svjetska pogan no.1. nađite narod i jedne zemlje na planeti koje u većini vi odgovarate. Takva zemlja ne postoji. To što novcem kontrolišete većinu u Američkom kongresu ne znači da je narod Amerike uz vas.
Izrael provodi holokaust nad Palestincima.
Izraelci teroriziraju Palestince od 1948 god.
THE END IS NEAR
AL-JAZEERA osnovana 1,11,1996 od dotadašnjeg Emira ( Čitaj PRINC ) Hamad bin Khalifa.
POGANI UBIJAJU Al-jazeera NOVINARE U GAZI I NJIHOVU FAMILIJU. KOJI SNIMAJU I IZNOSE ISTINU U SVIJET. ZATO HIM NE ODGOVARA KATAR KAO VLASNIK AL-JAZEERE.