Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja kao Bosanac Hrvat kazem: Jedva cekam onaj trenutak kada Bosanski navijaci na stadionu izvade gigantsku Palestinsku zastavu.
Fudbalski teren nije mjesto za takve poteze, i ja kao navijac reprezentacije nebih bio ponosan da takav eventualni potez! Drugo, 100000% bi doslo do nereda, utakmica mozda prekinuta, a jevrejski lobi odradio zeleni sto sa 3-0 za domacina. Eto sta siptari uradise sami sebi u bg, a mozda su na terenu mogli do pozitivnog rezultata...
@oroboros Kako mozes biti bosanac i hrvat u isto vrijeme. Kada ce u te vase kamenjarske mazgine glave uci da je i Bosanac nacionalna odrednica? Kad?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
S obzirom kolko židovskih fašista tamo ima ne bi bilo čudno.
Ja sam se zabrinuo kako sam ti tako brzo uspio opsovati mater kad sam vidio naslov :/
jogy zar vas smrda najvise netrazi azil po zapadu bjezite iz smrdije jer ste ugrozeni glavni izgovor je da ste pederi a evropa voli take
franz jelde jesu dobri nasi portali vi smrdi nemate nista zanimljivo vama je glavno parada ponosa i uvlacenje rusima i jevrejima u supak
ovo nisu sportski komentari
napusi se
Pravi navijaci BiH sigurno nece praviti nerede. Ako budu isli navijaci Sarajeva, nereda ce biti. Samo njihova policija nije merhametli kao nasa. Ko god bude pravio nerede, zasluzio je da bude polomljen.
jedino ako vi nasilje bude smatrali ako vam nasi zabiju tri gola
BH državljanin Milorad Dodik je tamo raja sa jevrejima. Neće biti frke.
Ne mogu da vjerujem kako ste vi novinari namazani, nigdje nije spomenuta BiH reprezentacija, nasi navijaci sa eventualnim nasiljem !! Nego, nadam se da ce korektno i uredno proci utakmice protiv Izraela i u gostima i ovdje, Bosnjaci i Jevreji su uvijek bili u prijateljskim odnosima, ali internet je cudo, pa 90% omladine mrzi sve Jevreje zbog sirenja mrznje na portalu Klix. I sad srbima dobro dodje da prosipaju propagandu kako smo mi fasisti, neprijatelji jevreji, da bi im se oni uvlacili u guzicu, a zapravo ih oni najvise ubijali..
Da ne spominjem to da NIKO nije docekao i primio jevreje kao sto smo mi u Bosni vec 500 godina bez problema zive ovdje. Beograd prvi ociscen od Jevreja a dice se nekom Jevrejskom zajednicom. BOSNIANS AND JEWS FRIENDS !!!
UltraBosnjak ma ko je primio jevreje? Da znas koliko ne znas Bosnjaci se nista nisu pitali u vezi sa tim. Jevreje je tada nakon progona iz Spanije krajem 15. stoljeca u Osmansko carstvo i u Bosnu kao dio tog carstva primo sultan Bajazid ll naredivsi da se ne vracaju sa granice vec da se puste i prime kao "vrijedan i ucen obrtnicki narod".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SAMO POBJEDA NAPRIJED BIH
koga jevreji foliraju, KOLIKO PALESTINACA IGRA U REPREZENTACIJI IZRAHELLA ?!
kako mislis, ne treba se zamarati ?! zar nisu i cifuti multikulturni ?! Allah ih kaznio najgorim koalicijama !!!!
Dragi moji ćifuti ,lijepo se ponašajte,valja vama i u paklenu Zenicu doći !
Rivline fuck off!
Što se boji, jel'to se boje 200-tinjak BH fanatoksa ili se boje reprezentacije .. Samo vi navalite mi se znamo branit' :)