Ne mogu da vjerujem kako ste vi novinari namazani, nigdje nije spomenuta BiH reprezentacija, nasi navijaci sa eventualnim nasiljem !! Nego, nadam se da ce korektno i uredno proci utakmice protiv Izraela i u gostima i ovdje, Bosnjaci i Jevreji su uvijek bili u prijateljskim odnosima, ali internet je cudo, pa 90% omladine mrzi sve Jevreje zbog sirenja mrznje na portalu Klix. I sad srbima dobro dodje da prosipaju propagandu kako smo mi fasisti, neprijatelji jevreji, da bi im se oni uvlacili u guzicu, a zapravo ih oni najvise ubijali..
Da ne spominjem to da NIKO nije docekao i primio jevreje kao sto smo mi u Bosni vec 500 godina bez problema zive ovdje. Beograd prvi ociscen od Jevreja a dice se nekom Jevrejskom zajednicom. BOSNIANS AND JEWS FRIENDS !!!
UltraBosnjak ma ko je primio jevreje? Da znas koliko ne znas Bosnjaci se nista nisu pitali u vezi sa tim. Jevreje je tada nakon progona iz Spanije krajem 15. stoljeca u Osmansko carstvo i u Bosnu kao dio tog carstva primo sultan Bajazid ll naredivsi da se ne vracaju sa granice vec da se puste i prime kao "vrijedan i ucen obrtnicki narod".
Prikaži sve komentare (134)