Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska ne treba NATO da bi branila svoj zracni prostor. Izrael nije clan NATO pa stoga turci imaju odrjesene ruke. Pitanje je samo dana ozbiljnijeg vojnog sukoba izmedju genocidasa i turaka. Nego, sta bi jucer u Sirokom? Cuo sam da je bilo velicanja nacizma i fashizma!?
za pocetak IZBACITI ISLAMISTICKU TURSKU IZ NATO SAVEZA a primiti Izrael u Nato savez ! islamisticka Erdoanova Turska je pouzdan saveznik Nato-a koliko i Pakistan !
Sve teroriste pod noz, ali prvo najvece, tj. Izraelce sa krvavim rukama.
Izrael - Hitler\'s problem child
MA bravo turci,tako treba odma u potjeru salji svog lovca,a ne kao vecina drzava koje se samo zale na ponasanje izraela a ne smiju nista
nisu turci palestinci oni mogu uzvratit