Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cionisticki nacisti necete nikad porazit otpor u Palestini jer s ovim genocidom u Gazi ste stvorili jos milijune novih clanova Hamasa i Palestinci ce da pruzaju otpor dok i posljednji cionacista ne bude denacifikovan i znajte cionacisti nicija nije gorila do zore nece ni vasa inshAllah 🇧🇦❤️🇵🇸
ja heroja ,'atomskim' bombama ga ubili 😷
Svako ubijeno dijete u Palestini,izrodit će bar deset hamasovaca.
Do sad je ubijeno 30 zamjenika komandanata. Ispade Hamas ko IDF... Generali, cinovi. Zapravo, sve sami civili, nenaoruzani muskarci, vjerovatno intelektualci.
Kolko su ubilii Civila djece staraca nejaci..To ne prijavljuju..
Zasto klix ne pise da je izrael jucer u Banjaluci otvorio centar za špijunažu
Ubili su svog čovjeka.