Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pikac pa sto ne odes otvoreno ovom ratnom zlocincu pit bulu rec to u oci?! Kak bi te ona tretirala? Stavila bi te na vrh cijevi jednog tenka cionisticke fanaticke vojske exterminatora i poslala bi te na krov jedne palestinske kuca al zajedno s jednom bombom tak da bi ti ona dobro pokazala kakvu ljubav ima s prema tebi i palestincima! BOSNA4EVER!
Bas ste bracoo muslimani pravi nacionalisti i dusmani! Glupani nista niste naucili iz naseg rata. Ljubav je glavna stvar, a ne mrznja>
KILL ISRAEL
Zidovska posla. Kako vjetar puse tako se i uvijaj. Prvo su govorili da nezele i nece stati sa ofanzivom, da zele unistiti Hamas, a onda odjednom stadose, pa proglasise kao fol jednostrano primirje, pa se povukose i sad su za pregovore. Kako li samo smrdeee.....
Kad vidim ovu Tzipi Livni, obavezno mi naumpadne najoriginalniji citat iz filma Čaruga .... onaj kada Petar Božović ugleda Enu Begović, više puta ponavljani... :-)
kucku treba uhapsiti is udit joj zbog ratnih zlocina kao i koristenja bomba sa osiromasenim uranom koje su bacene na najgusce naseljeno mjesto na zemlji!!!
Ovu treba zatvorit u Haagu i sudit joj za genocid nad palestinskim narodom! BOSNA4EVER!
dosta rata sad mir nek zavlada
SVINJO ZIDOVSKA !