Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ih podrzava u kucu mu dosli, ako Bog da!
Imali su dobrog učitelja... Hićo im prenio znanje... Govna pokvarena.
Jel ovo stvarno pada pod kategoriju "Vijesti" ???
Pa šta mislite gdje će useliti oni koji dođu iz Evrope? Sve to ide na štetu palestinaca, mamu im cionističku.
ironija.. IZRAEL i PEACE NOW :)
ono sto radi zvanicna politika bilo koje zemlje ne znaci da je predmet odobravanja cjelokupnog stanovistva. treba biti totalno ogranicen pa misliti da su svi ljudi u bilo kojoj zemlji na svijetu isti i da isto razmisljaju.
istina.. slazem se sa obje ali BIVSI vojnik :) Bog samo zna sta je sve radio i na kraju shvatio da je to greska... naravno da ne treba sve pod jednu kapu stavljati, ali su nazalost ovi okupatorsko-nastrojeni malo jaci i imaju vise utjecaja i rezultata jbg..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko traži belaj, taj ga i nađe. Kad budu Arapi kokali Jevreje, nemojte onda reći a zašto.
mic po mic i od palestine neće ostati ništa.
nekad je allah/jahve takvu sudbinu namjenio i židovima, a što su danas ovakvi kakvi jesu, to on najbolje zna.
"Zašto je Allah namjenio Palestincima takvu sudbinu, mi ne znamo. Allah najbolje zna. " Vrlo jednostavan odgovor. Ne postoji nikakav Allah, Bog ili Vilenjak koji nas posmatra. Zemlja je isuvise mala da bi tvorac brinuo o nekim nebitnim stvorenjima na zemlji.