Ceremonija u Jerusalemu
0
Izrael slavi 64 godine nezavisnosti
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno želim da im ovo bude posljedenja godišnjica koju proslavljaju. SLOBODA NARODU PALESTINE !!!
Izrael ce ubrzo aBd tamo gdje i pripada - U KANTU ZA SMECE
64 godine Izraelskog genocida nad palestinskim narodom!
FREE PALESTINE!
navece ih nagovarati da zasluzuju unitarnu bosnu a ujutro im ne dati ni sarajevski pasaluk
vi ste se iskrenije primili na hitlerov antiseminizam i pavelicevo genocidno antisrpstvo nego na islam nevolja i jeste u tome sto vi niste iskreni muslimani neiskreno muslimanstvo to je osnova svih vasih problema i sa sobom i sa svijetom
STAVIM TI GA MAMI, SESTRI ili ZENI U USTA!! :-)
JEVREJI, NEK VAM JE SA SRECOM... IZRAEL + REPUBLIKA SRPSKA = ALIJANSA ZA BORBU PROTIV ISLAMSKOG TERORIZMA
NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!! NESTALO MI GASA!!
Papci sa KLIX.BA, koji su postavili i prenijeli tekst. Seljačine nepismene. Prenesite i kad Srbi kažu da ih je izginulo 6 miliona u Sarajevu od terorista Armije RBiH. Cionistički poltroni.
Redakcija ovog portala opet dozvoljava antisemitizam i histeriju is.lam.skih te.ro.ris.ta
Z I V J E L A P A L E S T I N A !!!!!!! Z I V J E L A P A L E S T I N A Z I V J E L A P A L E S T I N A
Izrajel slavi godisnjicu ne zavisnosti pa od Izrajela nistya ne zavisi vec od amerike izrajel zavisi.
Bjelograd je u WWII bio PRVI \'JudenFrei\' grad u Evropi, a Srbi slave godišnjicu stvaranja Izraela HAHAHAHAHAHAHA Hate makes you SO stupid.
AškeNacistička država Izrael je Sramota za ovaj svijet. Nije ni čudo da su im jedini prijatelji na planeti stanovnici Smrdije i Genocidistana.
Zaboravili su sta su dozivjeli u drugom svijetskom ratu! Zaboravili su i Srbi! Zajedno cine isto ono sto su njima nacisti radili! Unistavaju drugi narod! Da li su vam nacisti bili dzelati ili ucitelji??? Sloboda Palestini i R.BiH!!! Palestina i R.BiH u brobi protiv hriscansko cionisticke zavjere!!! U Svedskoj partia Svedki demokrati (neonacisti) infiltrilari Jevrejsku zajednicu i sire islamofobiju! Kakvog li apsurda! Oni sto su to otkrili su na udaru! Uzas!
@patriot slazem se - preko 80% izraelskih jevreja je hazarkog porijekla, tj. uopce nisu semitski jevreji.