Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael uistinu nije drzava Zidova, vec je to cionisticko-masonska tvorevina ciji je zadatak preuredjenje svijeta po njihovoj mjeri i po mjeri Dedzdzala-Antihrista. Svaki iskreni Zidov zna da je njihova sudbina da zive rastrkani po svijetu i da je to ustvari kazna do Sudnjeg dana da zive bez nacionalne drzave.
@izrael kako to onda da je zastava izraela simbol jevrejske vjere ???? po tome Saudijska Arabija i Turska nisu muslimanske zemlje nego samo ih puno zivi tu... malo se obrazuj pa pisi onda redakcij @ampak neka osnuje turska MATO i ako se i sa tvojim misljenjem ne slazem i nisi dostojan raspravljati o ovome jer se iz izlozenog da primjetiti da ne znas za situaciju u svijetu, nego da se vratim \"MATO-u\" neka osnuju tu organizaciju i tada ce napookon muslimani imati svoja prava u svijetu !!!!
Zao mi je ljudi koji izginuse i njihovih porodica.. danasnja medunarodna politika uopce ne brine o tome.
E jest ovaj papak gore(izrael) neki papak.I Hico ih je htio iskorjenuti ali jebi ga ,cifuti ostase i ti kazes da nije jevrejska drzava.Pa sta su onda cifuti?Mozda SRBI::???
jeste, kaze se IZVINITI, a ne izvinUti kao sto je SELMA napisala
\"Izviniti\"... bravo majstore :)
vasic.Izrael je jedna od mnogih prastarij kripto-pravoslavni-sorabskij drzava!
Keva ti voli u pakas da se k.a.r.n.e ;))
U bahatom stilu zidova cionista...USA ima cula dzale i misle da mogu sve...i mogu, ali jos malo...a onda stupa gnijev muslimana dug vise od 60 godina... Bice jako krvavo...
pa marš onda u Tursku
ma nije moguce?Ja bio uvijeren da ce se izvinut! haahahah,a i ti su si Turci svasta umislili da su netko kome ce se gospodari svijeta izvinjavati
TURKIYE TURKIYE TURKIYE Konju Ampak !!! Turska je suosnivač natoa i uvjek će biti u Nato-u ,,,svi ćemo se mi u prah pretvoriti ali Turska će biti zauvjek .
Imamo veze sa Turskom kao i moja baba sa Amerikom.Molimo , prestanite se piistovjecavati sa njima , ako cete cec tako...poistovjecujmo se sa sa Njemcima , imaju veze koliko i Turci sa nama.To što Turska dadne donaciju pa se sagradi džamija nikako ne pomaže Bosanskoj ekonomiji!!!!!
072 nije ni tebi lako
Sanjaj