Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa belgijski naucnici su davno utvrdili da je imao djelimicne korijene iz sjeverne afrike i jevreja. Lavrov ovo nije izmislio, ne znam cemu ljutnja
Ne kontam sta je neistinito rekao al hajd. Ko biva nisu odredjene jevrejske elite financirale rast treceg rajha, kako da ne. A da ne pricamo o najboljem drugu hitlera, jevreju s kojim je lezao u zatvoru dok je pisao main kampf. Kasnije se poklao sa tim likom jer mu je ozenio rodicu na koju se hichi dizala pisha.
Razumije se u istoriju kao njegov patuljak i 90% Srba.
i još jedan autogol Putina i pomoćnika
Ovi Rusi izgleda lazu vise od Srba...
Logicno da je Hitler 100%tni arijevac. Visok, Plav i organiziran
Visok 170 cm 😂😂😂
Nekada neko sroza svoju karijeru i pocne da se ponasa kao sibicar na nekom zeljeznickom kolodvoru .
mozda ne vuce jevrejske korijene (haj ga znaj) ali definitivno se druzio i saradjivao sa jevrejskim porodicama rothschild i rockefeller (a to je potvrdjeno)
Pa u pravu je 100 %
Pa, je li ili nije? Šta se ljute na čovjeka koji kaže da je Hitler bio Židov a ne ponude odgovor?
Lavrov kopira Mileta
M ahajd ga znaj....
Zanimljiv je momenat kada je izšao sa tom tvrdnjom koju nikad prije nije izrekao
Ako ti nisi čuo, ne znači da nije. Odavno postoji teorija i imaju DNK testovi rođaka gdje su utvrdili da ima dosta gena koji nisu baš čisto germanski. U procentu većem nego što bi se očekivalo. Baba sumnjiva da je šarala...
Nista bolji od navedenog gospodina niste by vi iz Izraela. Cak sta vise?
Pa to je istina da se ne lažemo , čitao sam iz mnogo izvora
Izvori: Facebook