Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne vjeruj komsji srbinu 91-95
Dabogda se potamanili medjusobno, ameri, arapi i jevreji... a mi srbi cemo u planinu i janjca okrenut na raznju... komsije muslimani mogu doci, nadam se da cemo tad prestati da se mrzimo
AMERI CE U SAVEZU S IZRAELOM POTAMANITI ISLAMSKE ZEMLJE,
Samo je meni nevjerovatno da Sra-X naziva Jevreje \"Zidovima\", sto je pogrdni naziv za njih, koji potice iz vremena NDH. Isto kada biste Bosnjaka nazvali Balijom.
Slazem sa da Iranu netrebaju atomske bombe, rakete itd. Izrael na drugu stranu vec posjeduje takvo oruzje i zbog toga nema pravo da osudzuje Iran. Niti jedna zemlja na svjetu, poput Amerike, koja posjeduje takvo oruzje nema pravo da osudzuje druge...Licemjerje!
Rata ce svakako biti, to ce biti rat pred sudnji dan, u kojem ce jevreji (Izrael) napasti Iran, a poslije ce se umijesati ostale Islamske zemlje, a borba ce doci sve do Mekke... no, kako je to sveti grad, pod zastitom Boga svemoguceg i samilosnog, tu ce Dedzal biti pobijedjen od strane Issa alejhi selama. A Bosna? MA mi cemo se medjusobno poklat jos prije toga
ALLAHU EQBEEEEER!!!!!!!!