Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
8 milijuna židova svaki dan šamara milijardu muslimana. Islamski svijet je jadan, zaostao, slab i neuspješan. Islamski svijet samo zna štancati sirotinju i glupsone.
Islamski svijet je više puta vojno udario na Izrael i svaki put je poražen. Islamski svijet nema moj poštovanje. Jedino se malo divim Hezbollahu jer su vojno nadmudrili Izraelce na jugu Libanona 2006.
Uzp-ovac
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Njihova država, nek rade šta hoće. Borili su se više puta za tu državu, onako maleni svaki put ratovali sa više neprijatelja i svaki put im prašili tur. Svaka čast Izraelci, zaslužili ste i zemlju i gradnju. Granice su se kroz historiju krojile ratovima. Ko je jamio, jamio je. Ko je pušio, pa ko ga j.
tacno se ne zna ko je gori ovi izraelci ili oni iranci
Ovako treba naseljavati Bosnu
Erdoan će sad posjetiti Izrael da im ponudi najbolje građevinske firme Turske...
moze kol'ko hoce al' nece dokle hoce.
Pistolj CZ 99 Crvena Zastava Izrael pravi isti Scorpion Golan 99 isti u bobu. Naziv Golan po Golanskoj visoravni.
Bravo za zidove. Arapi su olos.
Ali je zato Arapski novac veoma lijep i drago ga je imati u novčaniku
Jednima se smrkne dok drugima svane a i ovima što je svanulo vrlo brzo će da se smrkne. Nema sreće na tudjoj nevolji. Pred Bogom će svi odgovarati bez obzira na vjersku i rasnu pripadnost.
❤️❤️❤️🇮🇱❤️❤️❤️❤️
Ovako mogu i Bošnjaci po manjem BH entitetu i Hercegovini, a onda bi Domovi naroda postali glupost. Naravno Bošnjaci nemaju nacionalnu već tender politiku.
Isto je radila Rusija u Ukrajini, Turska na Kipru, Srbija na Kosovu... Borba ljudima kao da su brojevi, "većina" postaje cilj, a ne pravda, pravičnost, red, poredak...
Podsjeća me vijest na najbolju video igru strategiju, Cossacks. Bolja od Age of Empires. Stanovništvo, statistike, resursi, nacije, nadogradnje (tehnologija), sve nekako brže, bolja grafika, brže, i bazirano na matematici.
Izrael bi morao biti pod medjunarodnim ekonomskim sankcijama, zbog ovakvih stvari nece imati mira sa susjedima nikada.
Prošla su vremena kad su susjedi napadali Izrael u rojevima. Danas sve više i više arapskih zemalja priznaje Izrael, pun im je k. animoziteta, ljudi traže investicije i tehnologiju. Izrael eno izvozi tehnologiju desalinizacije u UAE, zemlja više nema problema sa pitkom vodom odkako su razvili normalne odnose sa Izraelom. Maroko eno isto u pregovorima.
BA IL ❤❤💔