Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu vam je6em, gdje je Hitler, da vas sve pregazi...
Šta drugo očekivati od pokretača svih ratova i kriza? Samo navali grobaru, pokaži pravo lice vaše židovske i američke demokracije. Ustvari, vi ste svoje zločinačko pravo lice davno otkrili ali mnoge o v c e još toga nisu svjesne. Mnogi misle da iza ovih kriza i ratova stoje čobani iz Afganistana. Kakav apsurd. Ljudi, otvorite oči i prepoznaćete Izrael i Ameriku kao najveće zločince u povijesti ove Planete. Smrt cionizmu - sloboda narodu!!! *(-_-)*
Eh da je nekada plin bio jeftin ko danas.
@Ampak ocito da te tata kao malog sexualno zlostavljao i zatvarao u spajz za kiseli kupus,pa sada su krivi svi oko tebe pa cak i u svijetu? Nego idi bolan trazi posla ne boj se Forum i komentari nece nigdje pobjeci. Kriva ti BiH kriv ti Svijet i svi u svijetu zato sto si odbacen od svih i jedini dodir sa spoljin svijetom ti izgleda ovaj SAX. Nego imam pitanje \"da li mozes da pustas vjetrove kada ti unutra?
Treba nam još jedan Hitler, da dovrši posao.
Israel je genocidna tvorevina isto kao entitet RS i oba nemaju buducnosti.....
GDJE IMA MUSLIMANA, TU IMA TERORIZMA..
DO KADA CE VISE TERORISTICKI ORJENTISANI PALESTINCI TERORISATI I REKETIRATI IZRAEL???? STVARNO NEMA SMISLA VISE!! JEVREJI, SRAVNITE IH VEC JEDNOM.
Upravo iz ugla Humanizma treba ocistiti Gazu da Jevreju mogu da zive u miru!
@ampak pusti se bolan politike nego idi potrazi goveda koja su ti se razbjezala po obroncima Manjace.... Nije ovdje prica o BiH vec o realnosti i Humanizmu ako uopste poznajes ove dvje recenice,ne krivim ja tebe niti tvoje glediste vec mjesto i prirodu koja te podigla!
Tkz \"Bosnje\" vide smo jedno rjesenje, a to je isto ono sto vide palestinci i iranci. Zato njima na njohovim 24% treba pukniti sankcije kao sto su Ameri sankcionisali Irance!
Ako je istina da ovi ostapleri ispaljuju rakete onda izrael ima pravo da ih tamani Jer budimo realni narod koji dozvoljava ostaplerima da se kriju izmedju njih i da ispaljuju rakete ne zasluzuju nista bolje nego fasungu. Ja licno ne podnosim organski izrael ali ni ostaplere koji se kriju medju civile i sutaju rakete ka izraelu.50 godina ostapleri kao ratuju i ispaljuju iste rakete koje nemogu da pogode ni zgradu vec od frljoke pa gdje padne,na kraju krajeva i jedni i drugi su shit.
\"ispaljivanje raketa pa to je smjesno, palestinci su svoj na svom\" Pa to je tacno, palestinici su svoj na svome. Ali to sto sa svoga pucaju raketama po izraelskom, to vec nije uredu. I bas zato trebaju biti sankcionisani. Palestincima treba polako ali sigurno biti jasno da su vojno porazeni na tom podruciju i bolje bi bilo da se sele u kraljevinu Jordan. Kao sto Srbi trebaju da shvate da su vojno porazeni na Kosovu i kao sto Bosnjaci trebaju da shvate da su vojno porazeni u RS i HB i da jednim, ni drugim ni, ni trecim nema nazad! Svima bi bilo lakse...
@ampak ispaljivanje raketa pa to je smjesno, palestinci su svoj na svom, a z.i.d.o.v.i su o.k.u.p.a.t.o.r.i koji vrse t.e.r.o.r nad palestincima...
Već vidim naslov: Operation Cast Lead II Halp Palestajn, dženosajd, vi daj for islam! Go Israel! :)
deri brate ne žali granate!
Izrael je jedna totalno izgubljena humanost i vizija za buducnost.. Pa zar vise nije DOSTA ofanziva u ub*ijanja palestinskog naroda? Vi bi samo ratovali.