Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno kako jedan p o p i s a n i Izrael hoce u sve nos da gura.... Ma hitler im je bio babo
ČIFUTI KO ČIFUTI ONI ĆE POTURITI AMERIKANCE DA RATUJU HA HA
Iz POUZDANIH izvora se ZNA da VEHABIJE podrzava TERORISTICKA SRBIJA sa MILORADOM DODIKOM.! Ko sto je Izrael izmislio Hamas tako i Srbija potplacuje i implementira PLANSKI VEHABIJE..Samo sto su Bosnjaci ko UVIJEK slijepi i ne vide dalje od svojeg NOSA!
Ko prouuzrokuje VJETAR DOBIJE OLUJU.. Tako ce biti i sa Izraelom.....Bog ce Izrael sravnjati sa zemljom......otic ce zionisti u vjecni pakao ko i srbi....sve na svoje vrijeme.......
http://www.advance.hr/galerija/pakao-treceg-svijeta-djeca-radnici/ Svaki put kada kupite markirani proizvod pomislite na njih.
http://www.advance.hr/vijesti/bih-u-raljama-svjetske-diplomacije-obama-upozorava-bih-da-clanstvo-palestine-u-un-u-nije-rjesenje/
eeee Obamo, obmano jedna...
Ne bih se ja za.je.ba.va.o sa Iranom da sam na mjestu Izraelaca. Ima da ih onaj 2in1 AhmediNedžad zbriše sa Palestinske zemlje, ako se budu igrali vojnih intervencija.
Bosanđeros,u tebe je mozak odavno na odmaranju,i mislim da će još dugo ostati takav.
Ariel Šareni je još uvijek živ,ali je u komi.Imaju oni i drugih arijela koji su žedni krvi.
usa boy joj ako pocne sutka za devet dana ima da bude treca intifada samo taka znat ce se ko stojeci pisa.
Ma ako napadnu Iran, to će se proširiti, i biće to Treći svjetski rat, i ode sve do đavola! Pa ko živ, ko mrtav. Koliko god glupo i grozno zvučalo, možda bi to bilo i najbolje, jer je ovaj svijet na vrhuncu nemorala i razvrata. Ne znam da li je ljudsko biće ikada ovako nisko živjelo. Siguran sam da poslije Isusa i Muhammeda (s.a.v.s.) pa do današnjih dana nije. A \"narodi koji su živjeli prije nas su nam opomena, i ono kako su oni kažnjavani i uništavani.\" Sad mi naumpade da nešto tako piše u Kur\'anu. Pitanje je: može li čovjek uopšte da ne pada sve niže? Zar mu je to urođeno? Nije, naravno. Pa zašto onda? Zašto ne možemo biti sretni? Zašto ne može biti j\'e\'b\'e\'n\'i mir? Zašto se zagovara i širi nemoral, umjesto morala. Čudno, stvarno. Ja ovdje imam na umu svoju generaciju, i generacije poslije mene, a imam 23 godine. A kaže se da na mladima svijet ostaje. Pa se pitam, Bože dragi, kakav nas to svijet čeka za 5-10 godina.
\"...we iuttum,udna\" ako vi zapocnete,i mi cemo zapoceti(El-Isra dio 8 ajeta)
@Indijanac U potpunosti se slažem s tobom.
nadam se da su perzijsci imali vremena da do sada naprave neku strategiju sa kinom i rusijom i nadam se da nisu naivni kao arapi ...u slucaju da ipak nisu a tolika glupost bi bila nedopustiva onda neka ide sve u q ionako se nema vise sta raditi sa ovim blesavim i naopakim svijetom
@ USAboy - Mevlid je vehabija, saudijska škola koju Iranci, šijje, preziru iz dna duše. Mevlid i Iranci su dva potpuno oprečna pojma, kao crno i bijelo. Nauči nešto da ne ispadaš smiješan, buoy.
kad bi me sad vratili sa ovom pameću i znanjem u period 1935-1940 godine bio bi ponosni vojnik SS DIVIZIJE... ONI MOGU NEKAŽNJENO PROLAZITI ZA SVE POČINJENE I NEPOČINJENE ZLOČINE,A DRUGI MORAJU ODGOVARATI... pa dokle???