Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim uvazenog turskog ambasadora da prenese sve ove cestitke i da poselami Njegovu Ekselenciju Erdogana, kao i gospodina Gula!! Vasa braca iz Sarajbosne
Vas stav je humanitaran narocito prema kurdima...ehh...
I ovaj se brine za Palestince ko robijas za drzavu, mater svoju bi prodali za saku dolara...glupe bosnje se pale na guranje...
prvo:yyyyyyebes jermene,ja sam znao jednog,gary chakoian,i taj je bio hovno.drugo:bosanski politicari ucite se od tayipa.dokle god \"umotavas\" sta mislis,krstasi misle da se bojis.zanemarite ove krscanske politicare u bih i okrenite se islamskim zemljama.za multikulturaliste:ne bojte se gospodo,kad bih postane cisto muslimanska zemlja,moci cete piti pivu,cure ce vam i dalje moci nositi minjake i moci cete slusati rock and roll.cilj je da se bih oslobodi i da profunkcionise kao drzava,a dok je okupirana 76%(makar je to blato-kamen-suma dio),jednostavno ne moze.mladja muslimanska raja:slusajte svoje starije,oni su ratovali da bi vi imali barem ovaj fildzan i da ne bi danas kopali u rudnicima sa naoruzanim vlasima da vas kontrolisu.pokusavaju vam podmetnuti vlasi pricu o multikulturalnosti(ali samo u fildzanu) i vabe vas europom.ima zivota,i to dobrog i mimo europe.turska je pokusavala 60 godina,pa nista.bravo tayipe,mi bosanski muslimani te volimo i postujemo
novo!?!? novo!?!? aaa... do sad su ovako turski političari uvijek govorili??? a ti to pametan... znaju ljudi... imaju strategiju i gotovo...
nema sale sa izraelom,oni imaju atomsku ljudi
A tako vi vidite demokratiju kad se pojavi u vecinski muslimanskoj zemlji je l? ISLAMSKO-KONZERVATIVNA :) Nek ste vi novinarski puritanci ogrezli u uglavnom (nepismene) konzervativnie antimuslimanske soviniste i ksenofobe - hoh stapleri novinarski. Dodje covjeku da zazali sto che . tnici nisu uzeli Sarajevo pa da kojekakvi demokratski hoh stapleri pishu i ss eru kako im se pridigne. Nista bolji od klerofasistickog avaza.
Tu sam bajku cuo prije nekih 20 godina, ima li sta novo?
@bosanac Upravo tako!!
ne brinite vi brigu za EU, zna tajčo šta radi. kad turska učvrsti poziciju kao lider islamskog svijeta i pokupi pare od arapa i svih ostalih EU će je molit da uđe. samo tako i nikako drugačije. halifa! care!!!
E moj Erdogane, gdje si ti a gdje je EU, cini mi se sve ti nesto dalje ovih dana!
Erdogane, a sta je ono sa Jermenima i nekim genocidom?
Uz veliko postovanje prema svakome ali ovaj uvazeni gospodin -efendija Recep Erdogan je legenda .Ujedno cinime sretnim sto je u nasoj i vasoj Bosni vidjeo istinu .Ovaj premijer i uskoro ce biti i predsjednik Turske nema dlake na jeziku - pravo u brk .Svaka ti cas - to zna i Vuk Jeremic sta mu je u Ankari rekao -dalje prste od Bosne. Aferim !
Tayyip Erdogan - kralju, shahu, kingu, care, sultanu, ama sta sve nisi. Al prije svega si coek sa muuuuudima. Skidam kapu.
a najveca prijetnja globalnom miru su muslimanski teroristi i terorizam islamista!Nisu svi muslimani teroristi,ali su svi teroristi muslimani!