Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Dogovor je vrijedan tri milijarde dolara, a bit će finansiran kroz paket pomoći za odbranu koji Izrael dobija od Sjedinjenih Američkih Država" jbt ovi i dalje dobijaju financijsku pomoc a imaju bolji standard od pola Europe. Sta ne pomazu istocnu Europu na isti nacin sad u vremenu rata? Ma jok, glupi europljani kupuju americko oruzje po nikad vecim cijenama.
Jaci mi je klix ovdje, kakvi novinari hahah. Ovo je samo platforma za objavljivanje pr tekstova i tekstova novinskih agencija... I kaze objektivni hahaha klocovi sve sami.
Prije se oruzje pravi zbog rata a danas se ratovi prave zbog prodaje oruzja...
Kao i vecina mojih poznanika hrvata divim se ovom izrajelskom narodu...sve okolo mrzitelji a oni se nedaju...svaka cast i svu srecu zelim
Ameri placaju prihodima od poreza gradjanja Amerike medju kojima je i nas posteni Emkura
Sve to oni dzaba dobijaju od amera .
Koliko ih je Izrael zaduzio i cime da im se toliko USA uvlaci i daju im sve sto zinu .
Licemjeri
Tako se jaca drzava i njene institucije, a kakonja pravi vikendice i hotele pa zatim kupuje hurme
Utrka u naoružanju, Palestinci uvezli kvalitetniju gumu iz Kine, praćkom mogu dobaciti malo dalje nego prošle godine. Još mi je jače kad pričaju o ratu, a tamo IDF kao Veljko Kadijević na TVu kaže sad rušimo taj i taj neboder, imate 15 minuta da odete, ko ne stigne otići zbog starosti, lift zauzet, u WC-u, nije čuo obavijest, e mi smo mu rekli - i preciznom raketom koja gađa vrapca u oko oni ispale raketu i unište neboder sa 500 stanova. I poslovnim prostorima.
Problem je da Iran prodaje Rusiji svoju vojnu opremu, ali je normala da Amerika poklanja Izraelu svoju. Licemjerje na n-tu.
cuj paket pomoci, znaci amerikanci ce platiti izraelu borbene avione :D
Drzavni Vanjski dug SAD-A je trenutno 38 Biliona Dolara tako kolko god sta kome prodali nikad dugove pokriti nece,a F-35 ima dosta Tehnicki Problema trenutno jer Svicarska je zbog toga odustala sa Kupovinom.
Covjece toliki dug i nista...a mi non stop pricamo o dugu dodika i rs kao da je vise duzean nego ameri
snabdijevani ekonomijom SAD-a
snabdijevani ekonomijom SAD-a
snabdijevani ekonomijom SAD-a