Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael primirije koristi da bi nastavio otimanje preostale Palestinske zemlje. Izraelci grade nova naselja na zemlji koju su prethodno oteli od Palestinaca, a Arapi okreću glavu od Palestine i grade raznorazne zgradetine visoke po nekoliko stotina metara kako bi pokazali svoju moć, a u biti su nebitne kukavice koje se nalaze pod Američkom kontrolom. Podrška Palestinci da nastave svoju pravednu borbu za oslobođenje od Izraelske okupacije, pobjeda će doći sigurno jer niti jedan oslobodilački rat nikada nije izgubljen!
Kako je ovo divno pročitati al postavlja se pitanje do kada, jer uvijek će se neko naći da baci kamen na cionističkog vojnika koji će uzvratiti \"gumenim\" metcima a nešto poslije toga ide i zračni napad na \"palestinski vazdušni protivodbrambeni sistem\" s ciljem da se uništi sve što se ima i onako napaćenoj i simomašnom regionu zvanom Gaza. Samo je glupo ovako prodavati maglu nama čitateljima diljem svijeta kako se kao fol sa čifutom može nešto dogovoriti.