Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ušutio se nešto advace po pitanju Egipta? :) Valja polizat ono štu popljuvali.. Inače advance vidi zavjeru gdje ni najveći teoretičari zavjere ne vide.Ali u ovom slučaju je toliko očito da ni njihovi spin doktori nisu mogli ispinovat nešto da opet "islamisti budu na cionističkoj strani".Sada kada se Baradej naklonio "Izraelu" oni se nisu udostojili ni da osude to. Na Sinaju se nalazi ogranak Al-Kaida,pa odkud sad da "Izrael" i egipatska vojska koju je advance tako zdušno podržavao da zajedno pokreću ofanzivu na AL-Kaidu sa SInaja?Zar Al-Kaida ne radi za "Izrael". Zaista došla je Istina a nestalo je laži.Laž zaista nestaje. Tako je advance pljuvao više od dvije godine da su svi pobunjenici ujedinjeni i da svi rade za USA,ali sada kada nastaše sukobe između mudžahida i sekularista,opet advance poliza što je popljuvao.
ušutio se i yarra da nam dersi ko je prijatelj cionista,vidi se iz aviona a oni nam pamet sole,svi znaju sta je u interesu jesha samo nece da priznaju zbog svog kufra i ogorcenosti,licnih frustracija i nekih medijski pomucenih razmisljanja
Nastavlja se stara saradnja "demokratskih režima" izrahela i Egipta, nakon što se na scenu vratila stara Mubarakova garda. Čim su čuli da je Sisi proveo vojni puč izrahelski mediji su komentarisali vraća se saradnja, spasitelj Sisi, ministar odbrane koji je svu svoju vojnu karijeru proveo u Mubarakovoj vojsci, na mesto predsjednika je postavio sudiju koji se do ustavnog suda penjao za vrijeme Mubarakovog režima, za zamjenika premijera postavljen je El Baradei, bio šef u UN-ovoj agenciji za atomsku energiju (i američki pijun) za vrijeme Mubaraka, ministar vanjskih poslova je bivši ambasador Egipta, baš u SAD-u i sasvim slučajno za vrijeme Mubarakovog režima, policija koja je sinoć ubila novih 7 civila je pod šapom ministra iz doba Mubaraka. Neki to zovu demokratijom, neki to zovu "promjenom vlasti", za mene je sve to samo ogroman korak unazad i potpuna eliminacija svega što je postignuto egipatskom revolucijom iz 2011.godine, uključujući i ukidanje ustava.