Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinari je okružili ko hijene. Jedino su političari gori.
Preciznije, političari iz BiH....
Sad evo prođe isti ovakav više brda iznad Bukovice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je drugi 777 ove godine. Pretpostavljam da ce spekulanti sad da okrive taj avion, koji je inace poznat kao izuzetno pouzdan od pocetka njegovog koriscenja sirom svijeta. U prvoj od dvije nesrece zvanicno su okrivljeni piloti. Vjerujem da ce istraga biti korektno odradjena, jer mnogo je ljudskih zrtava u ovom slucaju.
kada bi putovao u sad-e ili australiju, automobil ti nebi pomogao puno
pa nije igla da nestane kakva glupost.
Rahmet im svima :( nazalost,ali nema sanse da su prezivjeli
iskrena sucut, mada je ovo trebalo iskljuciti komentare,pogotovo nekih ovdje..fakat neki ljudi samo dzabe trose kisik na ovoj planeti.
vratiće se kad ogladni
Jooooooooj, ovo je bas tuzno... strasno :-(
pa ovi sa Klix-a ne znaju naci tacan broj! Nestalo je 227 putnika i 12 clanova posade!
A koliko je Klix napisao?
Pogledaj naslov!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pa zar nemaju mogucnosti napraviti kakve padobrane za putnike,pa bolje iskociti iz aviona nego cekat da zavrsim u moru!Krivo je moreeee
da može,već bi to neko napravio,nemoj misliti da si se prvi toga sjetio.imaš pristup internetu,potraži informacije zašto se ,tako glupa ideja,ne može realizovati
Sve se desi u kratkom periodu pa neki ne uspiju ni da se vezu kako treba a o polozaju tijela pri padu aviona da i ne govorim. Da bi iskocio iz aviona treba da bude umjerena visina i brzina aviona sto je nemoguce izvesti kada se uzme u obzir 227 putnika pa ne bi uspjeli na da skontaju kako se padobran stavlja na ledja a pogotovo kako se aktivira na odredjenoj visini. Ugusili bi se u atmosferi prije nego sto bi povukli rucicu da se padobran otvori tako da nije izvodljivo!
Dugo se nije srusio nijedan. Neka malo... "Ko leti taj i pada"
Ti si totalni kreten. Ali, totalni.
Ne cudim se ja kako to da takvi kao ti imaju pravo na internet i komentare, cudim se otkud ti pravo da zivis, govno jedno!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
I ovi sto sad leze na dnu okeana su slusali te isprazne statisticke price o sigurnosti aviona....nek je rahmet njihovim dusama.
De ziv bio ispeci sebi kahvu i pregrizi koju kocku secera,nek ti upale taj mozak,da proradi prije te isfrustrirane jezicine.
I ovi sto sad leze na dnu okeana su slusali te isprazne statisticke price o sigurnosti aviona....nek je rahmet njihovim dusama.
"isprazne statisticke price o sigurnosti aviona" Jesi li siguran da ti glava nije ispražnjena? "sad leze na dnu okeana" Što je nekako drugačije od onih koji leže zakopani po zemljom? Duši (koja ne postoji, ali ajde.) sigurno ne treba dišni sistem.
MOŽDA JE I VINCENT TAN NESTAO, SREO SAM PAR IZBEZUMLJENIH NAVIJAČA SARAJEVA KOJI IBADETE.
Strašno... što je još gore.. ovi novinari napali ovu ženu... Nemaju ni malo poštovanja. PS Kako neće nestati kakav avion što prevozi ove naše političate.
pretpostavlja se da se srusio u moru...