Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ti to, nece u Francusku, pa jbt svi zivi hoce u Njemacku i Svedsku. Odlican razlog da se nakon onog jednog, 20 novih Hitlera pojavi sirom Evrope. Ovo je tek pocetak, pokusace jos milioni prec i na kraju ce vojska da ih potapa na brodovima dok se ne opamete. Ides da trazis bolji zivot ali iskljucivo u Njemackoj ili Svedskoj. Zasto? Jaka socijala. Jednostavno rjesenje je ukinut sengen i socijalu, to ce ih odbit a onda pocet hapsit. Ne mislim na izbjeglice iz Sirije oni ljudi bjeze od rata, mislim na ove dzumandzije iz zemalja zapadne Afrike koji emigriraju.
Ne zele zato sto nemogu svoje islamske fazone prosipat poput pokrivanja itd smradovi jedni
Orban trenutno najpopularniji i popularnost mu jos 5raste.U njemackoj ce dobit azil i socijalu Sirijci, a ostali sup_kartu u roku 6 mjeseci!Bolje im je u francusku ako im nude 10 godina,To u svabe nema nego kad se smiri nazad!
ta ce francuzi, sirotinja za ove izbjeglice.
hahahaha, jesu legende. Jedini je onaj Orban bio pametan sto se pokazuje iz minute u minutu.
Nek im je sa srecom. :D
Meni je to pomalo smijesno, Orban se ponasa kao da izbjeglice zele kod njega ostati (ajde u tom slucaju bi njegovo ponasanje mogla i razumjeti). Realnost je da nitko od njih ne zeli azil u madjarskoj. Investirao love i love na ograde koje gradi, a izbjeglice ionako opet ulaze tj. prolaze kroz drzavu. Jeftinije bi mu ispalo da ih je samo pustio da prodju, zaustaviti ih ionako ne moze, a poreske obveznike bi manje kostalo kako god okrenes. Kompleks malog, koji si hoce dati na nekoj vaznosti, uzaludno.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)