Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dobro covjek zasluzuje biti uz porodicu imati odmor ... ali da ne ode u posjetu Gazi vec 18 mjeseci kako je \'\'specijalni\'\' izaslanik cetvorke pa brate van pamet... lud si droga skroz!!i
ma ovaj cik je isto hamasovačko govno. iz svog doma fino sjedi po čitav dan i piše po forumima dok drugi ginu. fuj.
CLK!!!!!!!!!!!!!! Idiote, koji ti je q???? Zasto moderatori dopustaju da ovakve maloumne morbidne budale salju komentare?????? Da si rekao \"smrt cionizmu\" ne bi bilo problema ali trpati cijeli jedan narod i religiju u isti kos za cionistickim zlocincima je NEDOPUSTIVO!!!
Sta se drugo i moglo ocekivati od ove budale. Sve budale i manijaci na vlasti. A narod i dalje staje stoka.