Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska trenutno pobjeđuje u žestokom ratu protiv IDIŠ-a na sjeveru Sirije, a uključena je i u veliku ofanzivu koja se protiv njih vodi u Mosulu, u Iraku. Ovi će sigurno pokušati očajničke poteze postavljanja bombi u Turskim gradovima, tako da mislim da ova zabrana ima veze sa tim, a ne sa vanrednim stanjem usred državnog udara. I logična je naravno.
Staces takva je diktatura ali turcima to treba kad bi njima demokratiu uveli poceli bi se estij izmedu sebe kao kanibali.I nama nebi skodila diktatura evo sta nam demokratija dade, hrpu dugova nezaposlenost trosimo vise nego sto zaradimo. umjesto jednog diktatora imamo hrpu politicara koji nas vise kostaju nego jedan diktator.
. BORIS DEZULOVIC KOLUMNA: SLOBODNA DALMACIJA – SEOSKO GLASILO FASISTA http://bit.ly/2ccm22s . BORIS DEZULOVIC : KAKO SAM POBEDIO HRVATE I KREZUBOG TOMSONA #Mediji #blic #Srbija #B92 #Kuriri #PolitikaRS === http://bit.ly/2dTgWWg .
terorizam je sjajan izgovor za uvođenje diktature..ne samo u TUrskoj, već i u Francuskoj, Engleskoj
Nisi jos skuzio da si dosadan s tom pricom?
@Darko12 ali govorim istinu
A kako ce onda ako im Bake dodje u posjetu?
jeste, sigurno zbog sigurosti
Erdogana proglasiti za sultana, ukinuti sve izbore, ukinuti internet, zabraniti svaku vrstu okupljanja i zbratimiti se sa Sjevernom Korejom
uvesti divan i velkog vezira i ostalo, muftiju koji može srušiti državne zakone
Kod nas nisu, ali ne možeš građana natjerati da protestvuje NI PUŠKOM ! Svako iz svog razloga. Penzioneri prezadovljni sa 300 mara, studenti što ne moraju tražit posla a zanju da ga nema, budžetlije ne daj bože da sijeku granu na kojoj sjede, nezaposleni nezainteresovani, radnici imaju 3000 granskih sindikata, zamsilite vjersku zajednicu sa 3000 različitih i nezvaisnih odbora i vjerske institucije koje vlast satvljaju na nivo boga a štite je kriminalom policija, tužialštvo i sud !
u Turskoj iziđu zbog nekog zakona, kao i u Evropi što se svaki dan dešava... u Bosni da kažeš odsad je plata 100 KM svima, niko neće izić opet
Sigurnosna situacija u Ankari je zadovoljavajuca.