Strah od terorističkih napada
0
Iz Jemena u SAD poslani paketi s eksplozivom
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bi li vi i Jare i Pare?
Tako da se \"krscanski rat\" moze raskrinkati.
Ako oni hoce da se svi muslimani osjecaju odgovornim za ovo, nek zapad javno izjavi da vodi rat protiv Islama, tako da muslimani onda mogu formulisati odgovor.
A mi, Turska, EAU salju trupe u Afganistan i samim tim dajemo podrsku zapadu, a ti bi jos da mi izlazimo na ulice, zbog neke budele iz Jemena? I jos se vrsi opsta diskriminacija muslimana po zapadu.
A cim neki musliman nesto uradi, odma je na udaru Islam?
I kako to da se krscanstvo nikako nije spominjalo i vezalo za krivca u rat u Bosni??
Vase je jedina religija koja je ubila milione: Sjeverne i Juzne Amerike, Azije, Evrope, Afrike i Australije. A da ne spominjem: drugi svjetski, Ausvitc, Srebrenica, Omarska, Kosovo itd.
@Emir Sto vi ne izadjete na ulice zbog Srebrenice i krscanskog fasizma?? A sta ja imam veze sa ovim u Jemenu?
zar opet ovi glupi muslimani, samo razmisljaju kako ubiti sto vise civila. treba vas amerika pomesti s lica svijeta.
ovqj ce nas islamski fasizam kostati glave. zasto muslimani ne izadju na ulice i protestuju protivim islamskog fasizma??
upravo tako, samo pazi sad kad ti obrisu komentar jer ovdje samo smijes pisati protiv usa i zapada...
ike ne laprdaj...islam je jedina religija u cije ime su se dva aviona puna ljudi zabila u zgrade pune ljudi...prema tome,zivota ti,pusti se suplje price o islamu kao religiji koja ne podupire extremizam...ovog momenta jedini ekstremisti su islamski ekstremisti...jer ne znam koji jos kreteni,osim alahovih ratnika,javno rezu glave, kamenuju curice,itd,itd...ja vjere i govana
@AKA.DEMIK...ih sto si zestok momcic..a da obrises guzicu mojom surlom..ha..ljepo tebi ljepo meni...
GROKCI GLUHOBUKOVICKA KOPI.LADI, IS.KE.NJAM VAM SE NA MEMO.RIJAL.NI CEN.TAR U POTO.CARIMA I OBRI.SEM PAK.SU KUR.ANOM! NOZ ZICA SREBRENICA! http://www.youtube.com/watch?v=p8BzLpOfEFQ
muhamed je prije 1400 godina osnovao religijsko/politicki pokret islam, ciji je cilj isti kao i cilj upravo ukinute stranke u nizozemskom parlamentu, snizavanje dobne granice sa 16 na 12 godina. muhamedu je poslo za rukom ko po loju...ye.bi.gy tko ce handriti onu staru babuskaru...nakon sto joj je uzeo pare onda je handrio mlado meso...