Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rusi GOVNA SVJETSKA KO I cetnicici
Popusi ti cetnicima, majku ti j..em nacionalnu
A NATO.Šta bi? Udari kao ono zračni i to a...?!?! Jadna mu je majka ko evropi vjeruje!!!
Kao Jugoslavija 91. SFRJ = Ukrajina. Slovenija, Hrvatska, Bosna (Krim, Luganska republika, Donjecka republika) zele nezavisnost od SFRJ (Ukrajine). Milosevic (Porosenko) salje vojsku da se obracuna sa "separatistima". Nesto kasnije Milosevic (Porosenko) povlaci vojsku i ostavlja civilno stanovnistvo na milost i nemilost "separatistima". Razlika je samo ta sto je tada NATO, EU i ostala belosvetska ala bila na strani separatista, dok je sada na strani agresora Porosenka(Milosevica)
Po cemu? Putin moze da bude kao predsednik Nemacke u to vreme. kakve veze on ima sa Ukrajinom. Milosevic je bio na funkciji u SFRJ, Putin nije ni u kakvoj vezi sa UKR.
U Ukrajini je upotrebljen krajinski scenario, kao i u vrijeme Miloševića, kada su napravljene razne SAO ili sada Narodne Republike, čak se i propaganda ponavlja i sa jedne i sa druge strane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
još jedna tužna priča kako ukrajinci nisu uspjeli "osloboditi" stanove, kuće i zemlju od ljudi kojima oduvijek pripadaju ... pa se onda ko biva povukli ... wtf
"osloboditi" čitaj oteti, zauzeti, protjerati ili sl.
pa da o tome ja i prićam ... o demokraciji i svekolikom oslobođenju od svega, pa ako treba i od slobode i od života ... a mene oslobodit nećete ... mogu samo otići kad budem mogao dobiti azil u pristojnoj državi ... to može sutra i još ću vas častit