Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nase ne mozes ni sa kalasnjikovom otjerati, kod nasih politicara nejma samovoljni ostavki, oni se pitaju sta je to samovoljno povlacenje iz politike.
Tako će i Bakir uskoro kad svati da je osuđen na 18,7%
USTANI FIDELE DA FADIL LEGNE
sve je ovo pazljivo smisljeno
spavas li mirno, Novalicu Fadile
Svaka cast na demokratiji.Boze kad li ce se ovi nasi smecari od politicara ogledati o ovakve.Dudko,Bakir i Dragec bi najrodzenije bili u stanju masakrirati za sticu a ovdje prvo mislim na Dudka zatim Drageca pa onda Bakimira
Fadile ugledaj se na cojka..
"Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Zena koja stavlja periku na glavu, obmanjuje, a svaka obmana je zabranjena." (Nesai) "Zeni nije dozvoljeno da putuje ni koliko iznose dva dana hoda bez muza ili najblizeg rodjaka (mahrema – sa kojim ne moze stupiti u brak)." (Buhari) "Zena nece putovati osim s mahremom" (Buhari, Muslim)
Prica se da ce i mile slijediti njegov prijmer. Pozdrav za ovu odluku!