Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabranio bi ove nindze kao i podizanje raketa po bosni!
AKADEMIK I pipo4EVER su jedan te isti lik i SJEDE U KANCELARIJAMA sarajeva-x I PISU KOMENTAREE. ZATO NJIHOVI KOMENTARI GLAT \"PROLAZE\" .. PROVJERITE...PROBAJTE SAMO DIO GADOSTI DA IZBACITE I BIT CETE AUTOMATSKI BLOKIRANI... Cilj ovg sajta je PROPAGANDOM prosiriti sto vise mrznju i STVORITI USLOVE ZA ONO STO TREBA DA SE DESI U SLEDECE DVIJE GODINE SA BOSNOM I HERCEGOVINOM. ONI VAS SMISLJENO PROVOCIRAJU I PRAVE BUDALE OD VAS, A VI SE UPITAJTE ZASTO I I DALJE POSTAVLJAJTE KOMENTARE..
OVAKVI KAO cro NE MOGU SE PROBUDITI NIKADA.. TO SAMO TREBA UTUCI KAO BIJESNO PSETO... NAZLOST U BiH OVAKVIH JE 95%..VALDA DOSLO \"NJIOVO\" VRIJEME JER IM SE TAJO OLI TI BABO ZA TO \"BORIJO\", A TO STO SU U TORU TO NJIMA NE SMETA I NE SMRDI IM JER JE TOR NJIHOVO, DJETINJSTVO, MLADALACKO DOBA I STAROST...JOS KAO PUBERTETLIJE UCILI SU SE SEXATI NA OVCAMA I KRAVAMA... SAD D R K A J U PO BANJALUCKIM I SARAJEVSKIM LIFTOVIMA..
Pa ni u Kabulu te zene ne mogu zivjeti u miru
Zamotaj se i pravac Kabul! Uzivaj u nadaleko poznatoj muslimanskoj toleranciji. Zasto da zivis u sovinistickoj Evropi? p.s. \"muslimanka\" se pise malim slovom.
Ja sam isao sa mojom zenom kao turista u egipat i niko ama bas niko nije trazio od moje zene da se pokrije...i mislim da je ovo smijurija sta pisete....
Evropljani glume neke zastitnike zena iako je opce poznato da nasilje nad njihovim zenama je u porastu svake godine , kako fizicko tako i psihicko Njihov providni pokusaj da zabrane zenama islamske vjeroispovijesti nosenje muslimanske odjece nije nista drugo do pokusaj slabljenja Islama . Evropske zemlje su zahvaljujuci ekonomskoj i vojnoj okupaciji arapskih zemalja te otvorenom pomaganju njihovih diktatorskih rezima dobile u \" miraz \" priliv velikog broja izbjeglica islamske vjeroispovijesti tako da nemaju razloga da se zale . Dobili su sta su trazili Sto se tice BiH , na njenim prostorima je nosen niqab, feredza i zar stotinama godina i to nije nista novo i nepoznato . Zena Muslimanka koja odluci da pokrije svoje lice to radi iskljucivo zbog svoje vjere i nesmijemo joj to pravo osporiti . Znam da mnogi ne vole tu vrstu nosnje ali postoji nesto sto se zove tolerancija i svakako , lako je tuci slabijeg od sebe pa Evropo stidi se
Ova vijest se ne odnosi na Bosnu i niko i ne prica o Bosni. Radi se o Italiji, a tamo se neke muslimanke pokrivaju potpuno. Pokrivanje kose nije problem. Evropljani koji posjecuju ili zive u islamskim zemljama pridrzavaju se njihovih zakona i ne vrijedjaju islamske obicaje. To se isto trazi od muslimana u Evropi.
niko vas ne krivi ni za sta. samo navodim primjer- paradoksalno je da se ostavljaju komentari o nazadnosti, a sami komentari su blago receno nazadni. dakle,realno, pokrivanje cijelog tijela je moguc sigurnosni problem, ali ako zena zeli da pokrije samo kosu,kao sto je to praksa 99 % zena u BiH, onda ne vidim problem u tome. pozdrav
Svaka cast, ali to nije tema ove rasprave.
Onda da ti kazem da su ove zamotane zene problem drustva u kojem zive i drustvo u kojem zive donosi odgovarajuce zakone. Srbi s tim nemaju nikakve veze nego Francuzi i Talijani. Nemojte uvijek nas za sve da krivite.
Abu Abudllah Muhammad bin Musa al-Khwarizmi (cca. 780. - cca. 840) je persijski naučnik, matematičar, astronom i pisac. Poznat je kao pronalazač algebre, koja je ime dobila po naslovu jedne njegove knjige. Al-Khwarizmi (Abu Jafar Muhammad ibn Musa al-Khwarizmi) je uveo modernu numeričku notaciju. Malo se zna o njegovom životu; bio je član bagdadske Akademije nauka i pisao o matematici, astronomiji i geografiji. Njegova knjiga Algebra (Hisab al-jabr w’al-muqabala) uvela je ovo ime, mada se veliki dio knjige bavi računanjem. On daje opći metod (al-Khwarizmijevo rješenje) za nalaženje dva korijena kvadratne jednačine.
auuuuu jesmo napredni - u 3 pm na kvadrat. Svaki bi da opipa, sto vise to bolje a kad dodje vakat zenidbe, svi traze taze, netaknutu. Gole cure su odavno nepisan zakon ovog grada, svaka sike isturila i suknjica jedva pola guze da pokrije. Misli da je cool i in, a ne vidi guska da pola grada u nju prstom upire. Sto ne mogu kora na rende ni ove bosansko seoske demokraCije
slucajno. za razliku od vecine mucenika ovdje, ja ipak postujem ljude.
A zbog cega ti pises \"Srbin\" malim slovom kad si tako napredan?