Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo me brine i kod nas. Malo snijega je palo.
Taman da očiste. Dešavalo se ovo kroz historiju
Ovo je ljudski uticaj brana za hidroelektrane u Aziji, Evropi i Americi.
Zao mi ovih pacenika, sto se slikaju po Bjelasnici…..
Voda će da bude bijela nafta uskoro. Sipajte u flaše vode sad idu suše neviđene sve pred dolazak Dedžala. Ja imam hektar već u bidonima nasuo.
pa zar se nebi trebala razina mora dizat s obzirom da se otapa led sa antarktika strahovitom brzinom kako znanstvenici kazu, kako to kako to
Dva najsmrdljivija grada na Jadranu,Venecija i Đubrovnik.
nista ovo ne valja...
Venecija smrdi kad je sve kako treba, a mogu misliti sad
Ovo nema nikakve veze s našim emisijama ugljika i stvarima koje radimo. Ima mnogo više veze sa drugim stvarima. Ozonska rupa se samo čudesno zatvorila nakon decenija straha od nje.
Kako li smrdi? Bljak
Pa evo i ovdje gdje sam ja vec uveli redukciju za vodu, sve jasno, sreca ne koristim tu, imam drugu.