Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ampak 09.12.2011. u 23:57 @tuzlak muslimani na zapadu ne placaju porez pa ih nitko ni ne optuzuje za ovo . ------------------------------------------------------------------------------------------------ Je su li to katolici koji placaju porez za crkvu?. @ ampak muslimani placaju porez, osim poreza za crkvu. Vidi se da lupas bezveze na ovom portalu.
Radis u Equitalia pa znas??
@tuzlak, pa na muslimane sve svoje probleme svaljuju, još ćemo im biti krivi što im se zemljotresi dese, kad se prehlade mi smo im krivi, što im je oblačno vrijeme mi smo im krivi itd. Ali polako sve dolazi na vidjelo, društvo koje je zasnovano na nepravdi i zulumu ne može opstati. To ovi u Rimu najbolje znaju kad se njihova imperija Rimsko carstvo raspalo a bilo je zasnovano na mračnjaštvu, inkviziciji, nepravdi, ko god nije odgovarao Rimu bio je vampir, vještica itd. Sad je to islamski terorista jer su vampiri i vještice samo u bajkama. Tako i novo Rimsko carstvo EU propada velikom brzinom i dok mi provedemo njihove reforme, njih neće biti i opet sve ide na nacionalne države i državna valuta umjesto eura i ostale institucije.
Napokon bomba pala u prave ruke,lopovsku im mamu..
Ma ja...ovo su samo anarhisti...da su muslimani kojim slucajem bili bi teroristi...