Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Italijo svaka ti čast, jedna od rijetko normalnih država. Peder ili bolelsnik, to je to i ne može biti ništa drugo ma koliko upinjali da dokažu suprotno, odnosno da je peder-lezbejka zdrava osoba. Ne!! Zašto protiv prirode, zašto protiv Boga?
Mars p. vam materina pederska sve na kolac nabit. Jos nasli spamat po komentarima, marššš bolesnici. Sta da mi dodje dijete i kaze ja sam gay, kratko i jasno ja napravio ja ubio :)
@marko: Jednostavno tako sam vaspitan, i ako nas je NEKO stvorio, bio to Bog ili kako hoces nazovi, stvorio je sve u paru. Zasto sad ne postovati..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Italija je obećana zemlja - dobra hrana, LIJEPE ŽENE, super klima, odličan fudbal (posebno Juventus) i znaju kako treba sa pederlukom. Viva Italia!
Isto onako kako homosi imaju pravo na parade tako i mi koji smo straight imamo pravo da pravimo proteste protiv tog sranja. To se zove DEMOKRATIJA.
E jeste pederi šta napadate ljude hahahahahahaha
ljudi ako imaju eto tu neku sretnu obitelj neka budu sretni, no nisu, sve zlo i govna, neka ne zabadaju nos baš u tuđe hupkove
bih politicari su primili kurca pa nijeim bilo nista
Steta je ako su lijepi momci i djevojke LGBT jer mogu imati lijepe porodice i još ljepšu djecu. Biljne i životinjske vrste nemaju pojavu LGBT nego samo homo sapiens. Sa aspekta reprodukcije ova pojava je dekadentna. Sa društvenog ili socijalnog aspekta može raditi šta ko hoće ali će u društvu ili xajednici uvijek biti obilježen.
Preko 100 zivotinjskih vrsta (ukljucujuci i covjeka) ima dokazane homoseksualne sklonosti... Te preko 1000 drugih vrsta koje imaju zabiljezene... Biljke nemaju seksualnost... Ili si ograniceni, primitvni i glupi kreten ili je tvoj sarkazam presao granice gluposti :))))))))))))
I zamisli Italija je još uvijek članica EU.
100% podržavam protestante.
cekamo jos da se papa oglasi.. nazalost, prajdera nikad vise, propast nam je skorasnji..
uz to trebaju organizirati i prosvjede zbog invazije afrikanaca na tlo italije.
slažem se. Ali pazi sad ovo, sve je više pedera i skoro sve zemlje europe su ozakonile istospolne brakove, a crnaca iz afrike je sve više i više. Za nekih 100 godina, normalni talijani će biti u manjini, i ne samo talijani, već i nijemci i englezi i francuzi, a europu ćemo prepustiti bantu crncima i gay aktivistima. Ali raduje me jačanje desnog centra širom europe, još nije nestala sva nada.
popraviće ga i tebi, ili ti pripadaš turkofonim narodima? Pa bog te yebo, crnci opsjedaju i srbiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bolje biti gay-a nego biti gay
Italija od Julius Cezara nije nista progresivno napravila... osim sto je objesila Benita :-P
Musolini je bio gej
dobar bio Toto Kotunjo :-)