Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novogodišnja noć u Italiji: Dvoje mrtvih i 561 povrijeđenih Jedan čovjek je izgubio život za vrijeme proslave Nove godine u Italiji kada su eksplodirale petarde, a drugi je u.bijen rikošetom metka ispaljenog u zrak, objavili su u nedjelju talijanski mediji. Više od stotinu osoba je povrijeđeno u eksplozijama petardi u ovoj zemlji gdje je ispaljivanje petardi tradicija, posebno na jugu. Da bi se izbjegle nesreće, vlasti su u četiri velika grada, Bariju, Milanu, Veneciji i Torinu, zabranile prodaju pirotehničkih sredstava. Policija je zaplijenila šest tona petardi i pirotehničkih sredstava, uglavnom u Napulju. U Casandrinu, u blizini Napulja, u regiji u kojoj se Nova godina obilježava pucanjem u zrak, jedan čovjek je u.bijen rikošetom metka. (FENA)
ovog iz Napulja pogodio \"zalutali\" metak? :) pa dajte,zar je neko tu pricu popushioo? :) Napulj,Sicilija,mafija (vlasnik restorana) ;)
rekoh ja NE iz VBR-ova i haubica pucati,NE NE i NE,hoće ubit.