Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sućut porodicama svih poginulih!
Ovo mi je bezobzirno, bespotrebno ovakvi detalji... pa porodice poginulih citaju ovo 😓👎
Šta je gore? Ovakva nesreća- zna se mjesto pada, haman pa i uzrok, al rodbina sluša o tome da su im najbliži "svuda po malo"; ili nesreća sa malezijskim avionom-niko ništa još uvijek ne zna. samo nagađanja...težak vakat.
Ina lillahi we ina ilejhi radziun !!!!
Svi se Allahu vracamo
Treba imati dobar želudac biti na mjestu nesreće.
Neka vam dragi Bog bude na pomoći nakon svega čega ćete se nagledati.
Treba ostat normalan poslije ovog humanog i mucnog posla.
Izgleda da je kopilot ipak bio "terorista", ako me razumijete... http://antiviral.gawker.com/the-evidence-that-the-germanwings-copilot-was-muslim-is-1694063626?utm_campaign=socialflow_gawker_facebook&utm_source=gawker_facebook&utm_medium=socialflow