Svijet
0

Istražitelji: Radnik u hotelu i dvoje saučesnika krivi za nestanak Madeleine

Sarajevo-x.com
Prema riječima istražitelja tri osobe, od kojih je jedna radila u hotelu, stoje iza nestanka malene Madeleine. Osim istražitelja i neki svjedoci koje je policija ispitala također su u nekoliko navrata rekli kako su vidjeli jednu od tri osobe u blizini sobe McCannovih - i to u noći kada je malena nestala.

Privatni istražitelji sinoć su medijima objavili kako smatraju da iza nestanka malene Madeleine stoje Robert Murat, njegova djevojka Micheala Walczuch i njen bivši suprug Luis Antonio.

Prema saznanjima istražitelja, Luis Antonio je radio u odmaralištu gdje su McCannovi odsjeli i imao je pristup svakoj sobi. Britanski The Mirror je jučer citirao svjedoka koji tvrdi da je vidio Walczuch kako gura Madeleine u auto, dva dana nakon što je malena nestala.

Neki su svjedoci već potvrdili policiji da je Robert Murat viđen u noći nestanka djevojčice u blizini sobe McCannovih iako on tvrdi da je tu noć bio u svom stanu. Osim toga, Murat je tokom prvih dana policijske istrage McCannovima služio kao prevodilac što ga je stavilo u situaciju da sve potrebne informacije sazna iz prve ruke, izvještava The Mirror.