Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba.. treba u sve skole i visokoskolske ustanove na zapadu uvesti iste simulacije..Da englezi i amerikanci osjete sta je rat i kakvu patnju i razaranje oni nanose drugima treba da svi znaju kakav je rat uzas pa nece biti de.bil.a koji ce jedva cekati da posalju vojnike negdje i nekoga \"da sravne sa zemljom\"...
Eto im sad sve one pucačine za računare kad im se klinci upišaju od vatrometa.
Mislim da ovo nema veze sa skolskim planom nego jednostavno vlada radi testove na djeci, a lafo kao Skolski program....
To je i kod nas bila stvarnost,ne samo u Gazi.
gdje ovi zive ebote sto ti je ispran mozdak jarane
Engleske pizde su prevazišle Miloševića i njegove ratno-huškačke metode. Ne bi me iznenadilo da Engleska uskoro izvrši invaziju na EU.
u engleskoj je to djeci praksa, a u gazi je to za djecu stvarnost
Znaci nije jos dugo do pocetka!!!
A ja mislo da smo mi u BIH najluđi, najgluplji i najbolesni........ ka ono vidi Mikea Richardsa iz Lancashirea