Arapin otkazao vjenčanje
0
Ispod nikaba se krila bradata i razroka žena
Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOOOOOOOOOOJ HAHAHAHAHAHHAAH
tupo tupa sigurno imas samo ime muslimansko pa jeli to sprjecilo da nad tobom lete granate ?letile su i na bradonje i na tekve kao ti....nema njima veze,,,,
Islamofobicni sarajevo-x
manite se vise arapa i mislumana cifutska propagandisticka bagro!!
pa jarane mora se zarazit sidom i kojekakvim bolescinama kad se prije braka zegaju samo u pakash. cuvaju junfer jer je hodja tako reko da treba ali hodja nigdje ne kaze da treba biti juunffer u paakshu. na zapadu se njih barem 80% iskara ko shtuke sa pola grada ali sacuvaju piichku chitavu.
hahahahahahahahahahahahaha sa ovim sljedbenicima peeddoofiila maajmuunhameda uvijek neki cirkus i shegachina... pa normalno da se kuje pokrivaju kad su ruzne da ih ni mati ne moze ocima gledat...
cista dezinformacija i laganje na islam svi muslimani znaju da nemoras ozeniti zenu dok je ne vidis . P A AKO TI SE SVIDJA ONDA SE VEZA NASTAVLJA
PA U AMERICI JE MASA MUSKARACA KOJI PREKIDAJU BRAK KAD SAZNAJU DA SU IM DJEVOJKE ZENE ZARAZENE SIDOM,PA OVAJ JE DOBIO ZDRAVU I LIJEPU ZENU I POSTENU,SAMO STO NIJE ZNAO CIJENITI TO,ALI BUDE PREKASNO,I TAKVE SU JAKO LIJEPE STO SU ZARAZENE SIDOM I NISU POKRIVENE A MUSKARAC JE IMAO PRILIKU SVE VIDJETI,ALI OPET SE ZEZNE I ZARAZI SE SIDOM,A MASA JE TAKVIH MUSKARACA I PO KRISCANSKOJ EUROPI.
Kad pokazuju na tv ilahije i kaside sve pokrivene lijepe,pa po cemu to zakljucujete da se samo ruzne pokrivaju.
Primjetio sam da su i kod nas pokriveni uglavnom gabori kojima je i bolje da budu pokriveni. Ima jos par onih kojima se to placa, sponzoruse.
Ma ona je samo htjela da ostane anonimna
On da je bio pravi musliman on bi je i ozenio,pa bi je odveo doktoru na operaciju ociju,i ljekaru za kozna oboljenja da se ustanovi od koje bolesti djevojka - zena pasti,i pomogao joj kao covjek, i pobrinuo se o njenom zdravlju. A ovakvih slucajeva i bolesnih djevojaka i zena ima i u arapskom muslimanskom svjetu,i u kriscanskom svjetu Evropi,Americi,a ovo bilo tacno ili ne se desava da muskarac kad vidi da je zena djevojka bolesna povlaci se i ne zeli brak kod muskaraca bez obzira na vjeru,naciju,drzavu,JER MUSKARAC SE JEDNOSTAVNO KUKAVICKI POVLACI I NE ZELI BITI PODRSKA ZENI KAD JE NJENO ZDRAVLJE UPITANJU TO JE SAMO TOLIKO KUKAVICKI OD MUSKARCA;A OVIH SLUCAJEVA IMA I KOD KRISCANA I MUSLIMANA;JER MUSKARAC JE EGOISTA SVAKI KOJI TAKO RAZMISLJA.TRAZITE ZENE ZA ZENIDBU KOJE NIKO NIJE DIRAO;PA ONDA BUDITE SPREMNI I DA SE BORITE I BUDETE JOJ PODRSKA AKO JE BOLESNA,ili ZENITE PROSTITUTKE MOZDA JE BOLJE DA IMA SIDU NEGO DRUGU BOLEST,KOLIKO STE VI ZDRAVI,I STA ZELITE PITAJTE SAMI SEBE MUSKAR
Svi vi sto mislite da su arapi super i da su im zene najljepse i da su ,usli,ani ugrozeni, izvolite se preselit kod arapa, nosite i ove iz maoce i sl sela sa sobom, maltretirajte zene i kolko ocete,dole vas nece niko dirati. Pustite brate vise normalan narod da zivi normalno.
arapkinje su najljepse zene na planeti, nisu kao one amerikanke koje vagaju svaka vise og 110 kg. mediji su najjace oruzje, mozete izvjestavat sto zelite kao sto su izvjestavali za vrijeme rata u bih, a danas se koristi protiv islama da ga prikazete u sto goroj slici, al necete pobjedit AKOBOGDA a vi iz redakcije sarajevo-x nemate nekih boljih informacija nego prenosite ove lazi (postajete sve odvratniji i odvratniji)
\"AKCIJA SVJETLOST JE NAPAD NA ISLAM\" mogu ja i ovdje dati komentar, \"To je napad na islam i njegove pratioce, a mi smo sretni što imamo islam u grudima\", rekao je Mustajbašić. Mustajbasicu, stidi se roda svoga i takvoga naroda! Ti i takvi imaju u grudima smece koje bljuje po nama Bosnjacima. Fuj, sram te bilo. Ne zastupaj nas Bosnjake i ne nazivacj se pripadnikom Islama i nase Bosne.