Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta misliš da se ti za godinu ,dvije ne nađeš u Srbiji.
drage komsije Srbi u Republici Srpskoj smatraju da imaju jednaka ako ne i veca prava od Albanaca na Kosovu znaci uskoro cete imati granicu kada budete ulazili u RS ali cete moci prelaziti sa CIPS-ovom licnom kartom to ce biti znak dobre volje, koji nadam se necete pokusati zloupotrebiti
@Breznjev Srbi i Rusi su bratski narod, a ruska politika nam nije bratska jer svaka politika gleda svoje interese... a ja licno znam vrlo dobro koliko Rusi gotive srpski narod, sam primjer Kosova ti to potvrdjuje. Nema ruske navijacke grupe ili bilo koje ruske organizacije koja nam nije dala podrsku za Kosovo i Metohiju! To sto mi nosimo ruske barjake je potpuno logicno i bratski jer su i na ruskim tribinama prisutni srpski! Ne vidim da amerikanci kao narod vole siptarcine i da masu njihovim barjacima! Ali neka proci ce i njihova era, a mi se Kosova nikada odreci necemo, doci ce dan kada ce siptari ostati sami, a onda ce slobodnim stilom skakati sa Prokletija. IZGUBLJENO JE SAMO ONO CEGA SE ODREKNEMO!!! NEMA PREDAJE! KOSOVO JE SRBIJA!!!
jebes kosovo..to ce biti uvjek CMAR evrope koa sto je uvjek i bio.. nista Srbima nije bilo bolje nego stio su im Ameri uzeli Kosovo [da se ne zanosimo , Milosevic je sa cetom vojske protjerao sve siptare u Albaniju i Makedoniju, kakve si to kukavice, a za stotonjak godina, neznaci da nece nekio drugi ponovo]..nazalost siptari danas drze sarajevo u okupaciji..
joj sta nas bosance boli briga hoce li priznati ili nece...koda mi nemamo problema u svojoj drzavi pa se ovde reklamiramo za siptare...sto mi ovi levati idu na zivce sto navijaju za kosovo i tursku a u bosni 70 posto drzave posla nema
@lider Bas mi je zao ove bagre srpske. Pozdrav iz Malezije koja se sprema priznati Kosovo... a ti i takvi kao ti ima da crknete od muke kad sada krene drugi krug priznavanja. Odjednom ce broj priznatih drzava preci na trocifreni broj.
REPUBLIKA KOSOVO!!! OOOOOOOO, KAKO TO GORDO ZVUČI! PRELIJEPA DRŽAVETINA SA SVIM ATRIBUTIMA DRŽAVNOSTI I 1000 GODIŠNJOM TRADICIJOM. SVETA ALBANSKA (SADA KOSOVARSKA) ZEMLJA CVIJETA U PROSPARITETU I OTVARA NOVE HORIZONTE NAPREDNIH NARODA EUROPE I SVIJETA. REPUBLIC OF KOSOWO!!!
@NEDOO .....kakav nas narod,siptari?nemoj to nikad vise ni pomisliti a kamoli reci...priznace ih arapi kad na kurcu nokat naraste.
priznace priznace samo polahko ,cim nase zemlje priznaju odmah vise muslimanska drzava jer toje nas narod
TV al-Jazeere kao prvo nije stanica Islamske populacije vec je Americka TV stanica na Arapskom jeziku koja najmanje ima uticaja na isIalamski svet .Ali znajuci da su Albanci i sami rekli kako nisu Muslimani vec Katolici tesko da ce dobiti podrsku od Islamskih zemalja .
A sto se tice Sipaca i Arapa... Ako su pametni, Siptari ce po svaku cijenu da mimoidju arapsku pogan, jer nikome Arapi nista dobro nisu donjeli. Ucite na nasim greskama, Shipci. Kao sto ste iz nasih gresaka i hvatske oluje naucili i lekciju zvanu odnosi sa Srbima, pa ih sve do jednog s noge na nogu istjerali s Kosova.
Aaaa... cekaj sekund :))))) Lideru, paradox je to, znamo... to nesto kao vi, kada mlatarete Ruskim zastavama i Putinovim slikama, pa vas Rusi na kraju, KAO I UVIJEK KROZ ISTORIJU, naguze i okrenu ledja. \"Kosovo ce ostati u Srbiji\", rekose Rusi, a glupi Srbi pouzdase se da ce rusi da ucine neki radikalan korak da obecanja i potvrde. :)))
Priznace, priznace, ali ne samo Kosovo, nego sve u paketu, Kosovo, Ceceniju i Turski Kipar. Jel tako lideru ravnogorski?
Pa vide i Arapi kakva su pogan siptari i dupeuvlakaci, americke sluge i nikakvi muslimani, pa normalno da nece priznati laznu drzavu koja je toliko sigurna i bezbjedna da se droga i oruzje kupuju na trafikama! Kako nije sramota ovoga sabana da moli Arape za priznanje kada su ti isti pacovi slavili nezavisnost okiceni zastavama najvecih arapskih ubica- amerikanaca. Fuj, nimalo obraza nemaju!