Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gde nadju ove lijevoruke ubice. prvo bin laden pa ovaj pod maskom.
e moji japanci pa koji vas je vrag naveo da idete u osinje gnjezdo, ti idil-ovci su krvolocne ubice, pljackasi, lopovi, teroristi...
ne nasjedajte tako olako i ne vjerujte bas sve anglocionistickim medijima ! u jeku je velika kampanja protiv islama a aglocionisti se najvise trude u oblasti propagande protiv muslimana ! mislite svojom a ne cafirskom glavom !
Haha 200 miliona...nek vam posalju 200 koza pa da ih mozete jebat :D
Ovaj šatro stavio masku a vidi se po onim buljavim očima da dole ide kriva surla i crna brada kao i milioni identičnih Arapa.
Obicni razbojnici I otmicari...
Koji kreteni.... Nemojte ih. Eno imate taoca, Britanca meščini, za voditelja programa (kakvo radno mjesto, užas) Japanci su vam super za tehnologiju i to. Mislim za ovaj kanal, propaga(n)dni što pokrećete.