Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda se i mi i zapad pitamo, zašto ovi "ludaci" podržavaju talibane, idil, i ostalu bagru... a demokratija im je tako mnogo "dobra" donijela.
to je stvarno strasno
Zapad kao mnogo tehnički i tehnološki napredan mogao bi izgraditi bar koju fabriku u kojoj bi radili odrasli Afganistanci pod dostojanstvenim radnim uslovima. To je oslobađajuća demokratija, pa će sa njom doći i napredna svijest. A, ne ovako kako je sadašnje stanje.
Dno dna :(
scenario koji kreira zapad je svugde na svetu isti.ojaditi zemlju sa bogatim resursima,bombardovati ih i tako stvoriti jeftinu radnu snagu i resurse iskoriscavati. takav scenario se primenio i na balkan.dok nas zapad iskoriscava u svakom pogledu i iznose novac iz nasih drzavica,ovde se i dalje svadjaju oko verskih,nacionalnih i sl stvari... ma ovce su za sisanje jbg..
Nesto slicno kao i BH privatnici
Imate vi šta pisati o iskorištavanju radnika u BiH. Prihvatite se te teme.
Al oni za dolar kupe hljeb, cigare, mlijeko, meso, jos im i kusura ostane... Pa gore je nase stanje u BiH...